IBM Katlanabilir akıllı saat patenti aldı

0
299 Okunma

Lets Go Digital tarafından yayınlanan bir rapora göre , cihazın asıl patenti çevrimiçi olarak gönderildi ve IBM tarafından üç yıl önce uygulandığını görüyoruz. Patentte neler yapabiliriz, oldukça kalın bir smartwatch olarak gözüküyor. Bunun nedeni, cihazın yedi ilave gösterge panelini tutan bir bölmeye sahip olmasıdır. Paneller 4 panelli bir akıllı telefona veya 8 panelli bir tablete dönüştürmek için bölmelerden açılabilir.

IBM smart watch patent ile ilgili görsel sonucu

Cihaz açıldığında, kullanıcı arayüzü daha büyük simgeler ve daha büyük görüntüler göstermek için buna göre değişir. Tüm 8 panel açıldığında, cihaz tablet moduna girecek ve daha sonra her iki elin de çalışmasını gerektirecek. Sözü edilen paneller 3 inç 2 inç ölçülerek tamamen açılmış tablet 8 inç x 12 inç boyutunda olacak.

Patent, bu cihazın tek bir hoparlör ünitesine sahip olacağını ve isteğe bağlı bir fare ve fiziksel klavye ile çalışabileceğini ileri sürüyor. Optikle ilgili hiçbir ayrıntı yok ve ayrıca dahili donanım hakkında hiçbir ayrıntı yok gibi görünüyor.

IBM smart watch patent ile ilgili görsel sonucu

Şu an itibariyle, IBM bu tasarımı yalnızca patentli hale getirdi ve şirket bir süredir tüketici elektroniği işinin dışında kaldığından, bu cihazın kitlesel pazarlamadan çok uzun zaman alacağı anlaşılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz