IFA 2019’da Samsung üç ürün ile kendini gösteriyor!

0
156 Okunma
samsung

Samsung Berlin’de düzenlenen IFA’da yeni üç ürününü ortaya çıkardı. Modern tasarımı ve son teknolojiyi bir araya getiren Koreli şirket, evlere farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.

Samsung Electronics, Avrupa’da üç yeni gelişmiş ev aletini tanıtıyor. POWERstick Jet elektrikli süpürge, AirDresser ve Cube hava temizleyici. Öncelikle her üç cihaz da hava kirliliği giysi kirliliği ve toz gibi modern yaşamın zorluklarına karşı pratik bir çözüm sunuyor.

Samsung IFA’da sergilemek için üç farklı ev ürünü piyasaya çıkarttı

Elektrikli süpürge pazarına yeni bir eleman kazandıran Samsung, POWERstick ile güçlü emme yeteneğini ön plana çıkıyor. 200W güce sahip motorda şirketin Dijital Inverter Motor ve Jet Cyclone Sistemi kullanılıyor. Alerjenleri ortadan kaldıran bu elektrikli süpürge, çıkarılabilir yüksek kapasiteli bir pille birlikte geliyor.

Samsung için AirDresser, yeni bir giysi bakımı için ayrılan cihazların kategorisini temsil ediyor. Bu cihazın çalışma prensibi elbiseleri buhar sayesinde temizliyor ve yıkamaya gerek kalmadan tekrar giyilmelerini sağlıyor. AirDresser, Jet Air sistemi ve buhar sistemi ile çamaşırları tazeliyor.

Cube AX9500, Samsung’un Avrupa pazarında piyasaya sunulan ilk hava temizleyici modeli. Cigaz dünyanın ilk Wind-Free hava temizleme sistemine sahip. Diğer hava temizleyicilerin aksine, Cube AX9500 ses çıkartmadan havayı temizleyebiliyor. Ayrıca, havayı temizleyen ve kokuları gideren 3 katmanlı bir arıtma sistemi ile güçlü bir hava arıtması sağlıyor.

Samsung BESPOKE buzdolabı modelleri görücüye çıkıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz