Samsung Galaxy Note 10 ekstra SIM kart girişi!

0
1.167 Okunma
Samsung Galaxy Note 10

Telefonlarda genellikle çift SIM kart kullanıldığına şahitlik ediyoruz. Ancak şimdi karşımızda 4 ekstra SIM kart girişi ile tasarlanmış farklı bir tasarım var.  Samsung Galaxy Note 10 modeli üzerinde gördüğümüz bu 4’lü kurum oldukça farklı duruyor.

Çoklu SIM adaptörü olarak adlandırılan bu tasarım, Türkiye’de geçerli olmayan ama Hindistan ve Çin’de karşımıza çıkan bir sistemden kaynaklanıyor. Çünkü bu kalabalık asya ülkelerinde insanlar genellikle 4-5 SIM kartı ve farklı operatörlerden aynı anda kullanabiliyor ve bu hatlar için birden fazla cihaza ihtiyaç duyuyor.

Samsung Galaxy Note 10 fazladan SIM yuvasına sahip oluyor

Samsung Galaxy Note 10

Fazla SIM  karta sahip kişiler için düşünülmüş olan Simore’nin bu tasarımı telefonunuza 4 ekstra SIM kartı takma yuvası sağlıyor. Note 10 için gösterilen bu demo videosunda ise cihazın sorunsuz çalıştığı görülüyor. Bu cihaz takıldığında ilk SIM’inize bağlı diğer SIM kartları arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

SIM kartları kullanmak istediğiniz SIM’in ardından karma düğmesini çevirerek kullanabilirsiniz. Aşağıdaki video size oldukça net bir demo sunuyor. Dünyanın en gelişmiş Multi SIM girişi olduğu söylenen adaptörün sadece Samsung Galaxy modelleri için değil iPhone’lar için de olduğunu belirtelim.

İşte ilginç tasarımın çalışır hali 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=239&v=isxfPCOx3kQ

Trend alarmı: Instagram fotoğraflarına çizim yapmak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz