IKEA’dan kablosuz şarj özellikli SYMFONISK raf

1
398 Okunma

Ev dekorasyonu deyince birçoğumuzun aklına gelen ilk isimlerden biri olan IKEA, teknolojik yeni ürünü ile dikkat çekti. Şirket kablosuz şarjlı IKEA SYMFONISK rafı Avrupa’da piyasaya sürdü. İşte detaylar…

18W kablosuz şarjlı IKEA SYMFONISK 

Kablosuz şarjlı IKEA SYMFONISK rafı oturma odasındaki sehpa veya girişte nesneleri koymak için raf olarak duvara tutturmak için tasarlanmıştır. Tabletin üzerine bir gözlük ve bir kitap yerleştirebilir, telefonunuzu aynı anda kolayca şarj edebilirsiniz. Raf, akıllı telefonlar ve akıllı saatler dahil olmak üzere Qi uyumlu cihazları şarj etmek için kullanabileceğiniz yerleşik bir kablosuz şarj pedine sahiptir. Kablosuz şarj istasyonunun yanındaki LED, cihazınızın şarj olup olmadığını gösterir. Cihazdaki bir USB-C bağlantı noktasının maksimum 18 W güç çıkışı vardır ve bu çıkışı 3 m uzunluğa kadar bir kabloyla ikinci bir cihazı aynı anda şarj etmek için kullanabilirsiniz.

ikea-dan-kablosuz-sarj-ozellikli-symfonisk-raf-1

SYMFONISK hoparlör, iki ürünü birbirine bağlayan dört vidayla yerinde tutulur. Çelik raf eki 306 x 133 x 220 mm  boyutlarındadır; IKEA, şarjlı akıllı telefonunuzun yanında gözlüklerinizi ve bir kitabı saklamak için yeterli alan olması gerektiğini söylüyor.

Kablosuz şarjlı IKEA SYMFONISK rafı artık Hollanda, Fransa ve İtalya dahil olmak üzere Avrupa ülkelerinde mevcuttur. Hollanda’da cihazın perakende satış fiyatı 41,60 ABD Doları Fransa’da raf ücreti 41,62 ABD Doları. Cihazın diğer pazarlarda satışa çıkıp çıkmayacağı veya ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Son olarak ürünü siyah veya beyaz olarak satın alabilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz