Snapchat’te Snaps nasıl remikslenir?

0
2.285 Okunma

Snapchat, kullanıcıların arkadaşlarının Snap’lerine ve Hikayelerine tepki vermesini sağlamanın yeni yolu olan bir Remix özelliğini tanıttı. Haziran 2022’de duyurulan özellik, şimdi Android ve iPhone’daki Snapchat kullanıcılarına sunuluyor. Bu yazıda, bu özelliği nasıl kullanabileceğinizi ve Snaps on Snapchat’i nasıl remiksleyebileceğinizi anlattık.

Snapchat Remix özelliği nedir?

Snapchat Remix, arkadaşlarınızın Snap’lerine ve Hikayelerine tepki vermenizi sağlayan TikTok Duet benzeri bir özelliktir. Bu özelliği , diğer Snapchat kullanıcılarının Snap’lerine yanıtları kaydetmek ve göndermek için kullanabilirsiniz. Ayrıca, Anılar sekmesinden kendi eski Snap’lerinizi yeniden düzenleme seçeneğine de sahip olursunuz. Arkadaşınızın sohbet penceresine remiksler kaydedebilirken, Snapchat remiksini henüz indiremeyeceğinizi de belirtmekte fayda var.

snapchat-te-snaps-nasil-remikslenir-1

Snapchat’te Snaps nasıl remikslenir?

1. Snapchat uygulamasını açın ve “Hikayeler” bölümüne geçmek için alt gezinme çubuğundaki kişiler simgesine basın . Şimdi, remikslemek istediğiniz arkadaşınızın hikayesine dokunun.

2. Ardından, Snapchat’te hikayeye tepki vermek için sağ üst köşedeki dikey üç nokta simgesine basın ve “Remix Snap” seçeneğini seçin.

3. Şimdi, Snap’e yanıt vermek için kamera vizörüne erişebileceksiniz. Özellikle, orijinal Snap’e tepki verirken yanıtınızı konumlandırmak veya özel efektler kullanmak için ekran düğmelerini kullanabilirsiniz. Remix’i kaydetmek ve onaylamak için alttaki deklanşöre dokunun. Ardından Snapchat remixinizi göndermek için Gönder simgesine dokunun.

Snapchat Remix’i kullanarak arkadaşlarınızla işbirliği yapın

Snaps on Snapchat’i yeniden karıştırmak için izlemeniz gereken adımlar bunlar. Snapchat Remix, TikTok Duets veya Instagram Reel remix benzerleri kadar esnek olmasa da, arkadaşlarınızın en son güncellemelerine tepki vermenin eğlenceli bir yoludur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz