IKEA hoparlör aynı zamanda lamba gibi kullanılıyor!

0
470 Okunma
IKEA hoparlör

IKEA akıllı ev sistemlerine geçiş yaptığından beri oldukça farklı ortaklıklar yapıyor. Bu ortaklığın sonucu olarak IKEA ve Sonos, yüksek kalitede bir hoparlör ve aynı zamanda bir lamba tasarlamak için kolları sıvadı.

Symfonisk bilindiği üzere Ikea’nın akıllı ev ürünlerine yaptığı etiketin bir parçası. Söz konusu tasarım lamba ve hoparlör olarak tasarlandı. Ve 2019’un yenilikçi tasarımlarının layık görüldüğü ödülü de aldı. Nisan 2019’da, IKEA ve Sonos, lamba ve hoparlör tasarımını içeren işbirliğini başlattı.

IKEA’nın akıllı ev ürünlerine yaptığı baskının bir kısmı Symfonisk’e ek olarak, dijital olarak kontrol edilen aydınlatmanın yanı sıra kablosuz şarj cihazlarını da içeriyor. Lamba Sonos teknolojisinin herhangi bir odaya kolayca yerleştirilmesine olanak tanıyor.

IKEA hoparlör ve lamba Sonos ile ortaklığın ardından çok daha kaliteli

lamba ve hoparlör

İkea’nın hedefi pratik ve kaliteli tasarım konseptlerini, daha geniş ölçüde erişilebilir olan fiyat noktalarında sunmaktı. İkea’nın Sonos’la yaptığı işbirliğiyle de tam olarak böyle oldu.

Yeni 99 dolarlık Symfonisk Wi-Fi kitaplık hoparlörü ve Wi-Fi hoparlörlü 179 dolarlık yeni Symfonisk masa lambası, Ikea tarafından tasarlanan günlük pratik tasarımlarda, Sonos markasından beklenen mükemmel performansı ve ses kalitesini sunuyor.

Masa lambası, ses kalitesi de dahil olmak üzere iki şekilde etkilenir ve – bu açık görünebilir – bir hoparlör kadar harika bir lamba olması nedeniyle. Lambanın tabanı, hoparlörün bulunduğu yerdir ve uzaktan çok yakından görünen çıkarılabilir bir kumaş kapağa sarılır.

Gölge, içerden aydınlatıldığında çok hoş bir parıltı sağlayan ve yerine kilitlemek için bir süngü montaj aleti kullanan tek bir el yapımı opak camdır.

ABD’nin büyüleyen Instagram otelleri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz