ABD’nin büyüleyen Instagram otelleri!

0
173 Okunma
Instagram otelleri

Instagram bilinen en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Özellikle kadınların fotoğraf ve video paylaşmak için kullandığı bu mecra, içinde birçok detayı barındırıyor.

Instagram kurulduğu andan itibaren getirdiği özellikler ile gençleri bünyesine çekse de kadınlar bu akımın içine daha çok dahil olmuş diyebiliriz. Yakın zaman önce Instagram’da fotoğraf çekmek için zehirli atık göllerine giren, radyasyon içeren bölgelere giden ve tehlikeli kayalıklara çıkan insanların haberlerine denk geldik.

Instagram otelleri renkleri ve modern dekorlarıyla büyülüyor

Instagram otelleri

Ancak bu bir bağımlılığın ötesinde artık deliliğe doğru gidiyor olabilir. Zira insanlar fotoğraf çekmek adına birçok bedeli göze alabilecek duruma gelmiş halde. Amerika Birleşik Devletleri’nde tasarım merkezli butik otel dalgası yayılıyor. Bu yazının da konusu olan büyüleyen Instagram otelleri tam da bu bağımlılık ve küçük delilik adı altında değerlendirilebilecek bir durum.

Rahat kullanılan ve daha sağlıklı inhalatör tasarlandı

ABD’de yer alan birçok otel konseptlerini Instagram’da güzel fotoğraflar çekilebilmesi için dizayn etmiş durumda. Perry Lane Oteli, Shinola Oteli, Grauduate Eugene Oteli ve birçok otel farklı tasarımlarıyla fotoğraflarda oldukça güzel çıkan renklere ve tasarımlara sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Instagram’da güzel çıkması için birçok fikir üretiliyor

Instagram otelleri

Türkiye’de henüz böyle bir akım başlamamış olsa da ABD’de turistler ve yerli halk için Instagram otelleri gözle görülür bir şekilde artış gösteriyor. Yukarıda bahsettiğimiz otellere daha  birçok isim ekleyebiliriz. Bu butik oteller rengarenk karşımızda duruyor.

ABD’nin tarihi ve turistik yerlerine de etkileşimi artıracağı düşünülen bu yeni trendin diğer ülkelere de yayılabileceği düşünülüyor. Zira geçenlerde oldukça konuşulan Çin’deki Instagram köyü de güzel ve iyi fotoğraflar paylaşma ihtiyacından doğmuştu.

Instagram otelleri

Bunun gibi birçok örnek türetebiliriz, ancak yine de Instagram fotoğraflarında güzel çıkması için butik otelleri dönüştürmek ilginç gelse de inovatif olarak değerlendirebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz