IKEA yeni bir led lamba duyurdu!

0
348 Okunma
Vappeby IKEA

Ev tasarım ürünleri ile ön plana çıkan IKEA, elektronik eşyalar konusunda kendini oldukça geliştirdi. Daha önce de çeşitli özellikli hoparlörler duyuran marka, ürün gamına bir yenisini ekledi.  İşte tasarımı ve işlevselliği ile dikkat çeken yeni Vappeby hoparlöre dair ayrıntılar.

Şeffaf telefon kılıfları neden sararır?

IKEA Vappeby hoparlörünü tanıttı

Kullanışlı ve sade tasarımlar ile karşımıza çıkan IKEA yine çizgisini bozmadı. Dış mekanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün; IP65 sertifikası ile su geçirmez özellikte. Led ışık seçeneği ile masa lambası gibi kullanabileceğiniz hoparlör; Bluetooth bağlatı özelliğine sahip. Bu hoparlör özel sistemi sayesinde 360 derece ses verebiliyor. 

Vappeby hoparlör Bluetooth özelliğinin yanı sıra bir de Spotify butonuna sahip. Spotify Tap adı verilen bu buton ile cihazdan direk olarak müziklerinizi dinleyebilirsiniz. Pil tarafındada sizi üzmeyecek ürün; kış bahçelerinden kamplara her alanda size eşlik edebilecek 12 saatlik pil ömrüne sahip. Cihaz ayrıca universal bir şarj girişine yani USB-C girişe sahip.

Vappeby IKEA

Siyah ve petrol mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip Vappeby hoparlör 65 dolardan satışa çıktı. Şimdilik yurt dışında satışı yapılan ürünün Türkiye’ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor. IKEA Türkiye’de birçok ürününü sergiliyor fakat tüm ürünlerine yer vermiyor. Bu ürün hakkında henüz bir detay paylaşılmadı. Yİne de IKEA mağazalarından ya da online diğer hoparlörleri satın alabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz