Stranger Things 4. sezon’dan yeni fotoğraflar geldi

0
521 Okunma

Netflix sevilen dizi Stranger Things’in yeni sezonundan görüntüler paylaştı. 4. sezonu yayınlanacak dizi hayrtanları tarafından heyecan ile bekleniyor. İşte Stranger Things 4. sezon görüntüleri.

IKEA yeni bir led lamba duyurdu!

Stranger Things 4. sezon görüntüleri

2 kısım halinde yayınlanacak yeni sezon için ilk tarih 27 Mayıs. İkinci kısım için ise açıklanan tarih 1 Temmuz. Yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken Netflix bir dizi fotoğraf paylaştı. Stranger Things için açıklama da da bulunan Netflix, şu ifadelere yer verdi;

“Netflix, Stranger Things’in iki kısım halinde yayınlanacak olan dördüncü sezonundan Eleven, (Millie Bobby Brown), Joyce Byers (Winona Ryder), Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) Lucas Sinclair (Caleb McLaughlin) ve Erica Sinclair (Priah Ferguson) gibi karakterlere yer veren ilk görselleri paylaştı.”

Stranger Things yeni sezonda neler sunacağı ise daha önce açıklanmıştı. Açıklama şu şekilde;

“Hawkins’e korku, dehşet ve yıkım getiren Starcourt Savaşı’nın üzerinden altı ay geçmiştir. Savaşın sonuçlarıyla cebelleşen dostlarımız ilk kez birbirinden ayrı düşmüştür. Üstelik lise hayatının zorluklarıyla uğraşmak da işlerini hiç kolaylaştırmaz. Bu hassas dönemde ortaya çıkan doğaüstü yeni ve korkunç bir tehdit, dehşet verici bir gizemi beraberinde getirir. Bu gizem çözüldüğü takdirde Baş Aşağı Dünya kâbusu nihayet son bulabilecektir.”

Toplam 5 sezon sürecek dizi yakında 4. sezonu ile karşımızda olacak. Yeni sezona dair tüm fotoğrafları sizinle paylaştık.

Stranger Things 4. sezon hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Heyecanları ve beklentilerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz