İlginç tasarımıyla akıllı telefon dezenfekte cihazı

0
363 Okunma
akıllı telefon dezenfekte cihazı

Corona virüsü tasarımcıları daha da yaratıcı bir hale getirdi. Tasarımcı Lee Sungwook tarafından geliştirilen akıllı telefon dezenfekte cihazı ekmek kızartma makinesi tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Şu günlerde ellerimizden bırakmadığımız telefonlar gerçekten de tehlikeli olabiliyor. Virüs ve mikropların kol gezdiği telefonlar için yeni bir ürün tasarımı karşımıza: Ekmek kızartma makinesinden, akıllı telefon dezenfekte cihazına!

akıllı telefon dezenfekte cihazı

Akıllı telefon dezenfekte cihazı tatlı görünüyor

Akıllı telefonları dezenfekte etmenin birçok yolu bulunuyor. Bunlar arasında mikrofiber bezlere sıkılan kimyasal olmayan temizleyiciler ile temizlemek yer alıyorken, yakın zaman önce UV ışınlarıyla temizlemek gündeme gelmişti. Bunlara şimdi de ekmek kızartma makinesi tasarımında akıllı telefon dezenfekte cihazını ekleniyor.

Ekmek kızartma makinesi görünümündeki bu cihaz, telefonlarınızı dezenfekte etmeyi biraz daha kolay ve dürüst olmak gerekirse daha eğlenceli hale getirmek için tasarlandı. Zannediyoruz ki bu tasarımlar ilerleyen günlerde daha da artacak zira Corona virüsü salgını bizi gerçekten de farklı düşünmeye itiyor.

Birçok değişiklik ile karşılaştığımız bu süreç, dünyadaki insanların genel anlamda temizliğe bakış açısını yeniden tanımladı. Artık el, vücut ve genel anlamda temizlik insanların her yönüyle dikkat ettiği bir gerçeklik olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonların temizliği de bu süreç içinde iyice görünür hale geldi desek yanlış olmaz.

Söz konusu tasarımı incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

Akıllı telefon kılıfları nasıl temizlenir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz