Twitter çok faydalı olacak yeni özelliğini sundu

0
487 Okunma
Twitter paylaşım zamanlama

Twitter, paylaşım zamanlama özelliğini nihayet getiriyor. Bir süredir Facebook ve Instagram gibi platformlara gelen paylaşım zamanlama özelliği şimdi popüler sosyal medya uygulamasına geliyor. Twitter tweet zamanlama olayı sayesinde önceden hazırladığınız paylaşımları belirlediğiniz zamanlamada paylaşabileceksiniz.

Twitter paylaşım zamanlama

Twitter paylaşım zamanlama özelliği

Twitter üzerinden tweet paylaşmak için artık başka uygulamaları kullanmanıza gerek kalmayacak. Twitter tweet zamanlama özelliği ile birlikte belirlediğiniz tweet’ler tarayıcı uygulamasından zamanlanabiliyor. Twitter bu özelliği geçen yıldan bu yana deniyor olsa da bu mayıs ayının başlarında bazı kişilerin kullanımına sunmuştu. Şimdi ise söz konusu özelliğe herkes ulaşabiliyor.

Twitter paylaşım zamanlama özelliği nasıl kullanılıyor? Twitter’a girdiğinizde emoji düğmesinin yanında takvim simgesinin yer aldığını göreceksiniz. Eğer paylaşımınızı zamanlamak istiyorsanız, tweet atma düğmesine dokunmak yerine zamanlamaya dokunun, açılan panelde ise yayımlanma tarihi ve saatini seçebilirsiniz.

 

Twitter’da örgü ile küresel ısınma göndermesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz