Instagram’dan kullanışlı yeni özellik

0
152 Okunma

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, TikTok’ta kullanılan bir özelliği bünyesine katıyor. Rekabeti kızıştıracak bu hamle ile Instagram kullanıcıları, Reels videolarına metin seslendirme ekleyebilecek.

Instagram TikTok özelliğini alıyor

TikTok’ta oldukça popüler olan videolardaki yazıların seslendirilmesini sağlayan özellik, Reels videolarını düzenleme kısmında da kullanıcılarını karşılayacak. Android ve iOS kullanıcılarına sunulan metin seslendirme özelliği iki platform arasındaki rekabeti daha da arttıracak.

Metin seslendirme özelliğine ek olarak Instagram, markalar için Ses Efektlerini de kullanıma sundu. Bu özellik ile içerik oluşturucular, seslerini uygun gördükleri şekilde değiştirebilir ve mevcut çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirler. Son olarak metin seslendirme yeniliği için açıklama yapan sosyal medya devi şunlardan bahsetti:

Bu özellik, Reels kamerasındaki metin aracımızda bulunur ve otomatik olarak oluşturulan bir sesin metninizi yüksek sesle okumasını sağlar. Metinden konuşmaya kendi sesinizi kullanmadan anlatım eklemenize, yaratıcı olmanıza ve Reels videolarınızda eğlence ve mizah eklemenize yardımcı olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz