Instagram Reels ile Facebook birleşiyor

0
263 Okunma

Sosyal medya platformları arasında ki rekabet hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz ağustos ayında rakibi TikTok’a karşı Instagram Reels özelliğini kullanıma sunan Facebook, bu özelliğin kapsamını genişletmek için yeni bir adım attı. Şirket, Instagram Reels’i Facebook uygulamasıyla birleştiriyor.

Instagram Reels videoları Facebook’ta paylaşabilecek

Söz konusu özellik ile paylaştığınız Reels videoları artık Facebook Haber Kaynağı’nda ve Facebook Watch bölümünde gözükecek. Ayrıca Facebook, kullanıcılara kendi ilgi alanlarına göre Reels önerileri yapacak. Özelliği Hindistan’daki belirli internet fenomenleri denemeye başladı. Fenomenler şu an Instagram Reels videolarını Facebook’ta paylaşabiliyorlar. Aynı zamanda doğrudan Facebook üzerinden Reels videosu da oluşturabiliyorlar.

Yetkililer, Hindistan’da kullanıma açılan bu yeniliğin diğer ülkelere ne zaman geleceği konusunda açıklama yapmadı. Ancak yeni özelliğin nasıl çalıştığını görmek istiyorsanız şu kişileri Facebook’tan takip edebilirsiniz: Masterchef Pankaj Bhadouria, Awez Darbar, Bong Guy, Harbhajan Singh

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz