Instagram görüntülü sohbetlere yeni özellik geliyor

0
158 Okunma
Instagram araştırması

Facebook ile aynı çatının altında yer alan Instagram bazı özelliklerini karşılıklı olarak paylaşıyor. İki platformunda sevilen özelliklerini zaman zaman bir diğerinde görebiliyoruz. Bu kez Facebook’un sevilen avatar özelliği Instagram’a geliyor. Artık Instagram görüntülü sohbetler sırasında, Facebook avatarlarını kullanabileceksiniz.

YouTube Music için “Play My Station” özelliği geliyor

Facebook’un sohbet avatarları Instagram’a geliyor

Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile kamera karşısında birden fazla şeye dönüşmeniz mümkün. Neredeyse 7’den 70’e internet kullanıcılarının severek kullandığı bu teknoloji, artık sadece fotoğraf ve videolar da değil; görüntülü sohbetler içinde de kullanılabiliyor. İlk olarak Facebook tarafında karşımıza çıkan bu özellik; Şimdi Instragram görüntülü sohbetlerine de geliyor. Farklı yüz özelliklerini uygulayabileceğiniz bu özellik ile sohbet esnasında eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Özelliğin Facebook tarafında sıklıklar kullanılması, Instagram tarafına da gelmesinin başlıca sebebi olarak gösteriliyor. Özelliğin Instagram’a da eklenmesi hakkında çatı şirket Meta; başarılı bir özelliğin tüm ilgili platformlarda en azından eşit derecede başarılı olmasını istediğini ifade ediyor.

Henüz yayınlanmayan özellik, beta testi aşamasında. Hammod Oh adlı Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılan özelliğe ait görüntüler bulunuyor. Özelliğin test sürecinin ne kadar süreceği ve ne zaman kullanıcılar ile buluşacağı hakkında ise bir detay bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz