Instagram Hikayeler kısmına yeni özellik geliyor!

0
145 Okunma
Instagram Hikayeler

Instagram bir zamanlar Snapchat’ten aldığı özelliğini bir hayli geliştirdi. Hatta bu konu da Snapchat’i geride bırakarak daha çok kullanılmaya başladı. Instagram Hikayeler şimdi yeni bir özellik haberi ile gündemde. Yakın zaman da Hikayeler’e taslak özelliği gelebilir.

Instagram Hikayeler taslağa kaydetme özelliği

Twitter’da kullanmaya alışkın olduğumuz taslak özelliği, yakında Instagram kullanıcıları için de aktifleşebilir. Alessandro Paluzzi tarafından gizli kodlar arasında fark edilen özelliğin detayları aşağıdaki tweette yer alıyor.

Birçok uygulama ve özellikleri hakkında isabetli sızıntılar yapan Alessandro Paluzzi yeni özellik hakkında görüntü de paylaşmış. Bu bilgilere göre hazırladığınız bir Instagram Hikayeler içeriğini taslaklara kaydederek daha sonra paylaşabileceksiniz. Hikayenizi çektikten sonra karşınıza bir bildirim çıkacak. Bu alan da sil, taslağa kaydet ve işlemi iptal et seçenekleri yer alıyor.

YouTube alışverişi kolaylaştıracak bir özellik test ediyor

Uzun yıllardır Instagram Hikayeler kısmında oluşturduğumuz içerikleri daha sonra paylaşmak üzere telefonumuza indirebiliyorduk. Yeni gelecek özellik ile cihazlarda fazla yer kaplamadan Hikayelerimizi saklayabileceğiz. Instagram’ın diğer seçeneklerinde taslaklara kaydetme özelliği hali hazırda var. Eğer bu sızıntı doğruysa yakın zaman da aynı özellik Hikayeler kısmı için de aktif olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz