Instagram hikayelere yeni özellik geldi!

0
253 Okunma
Instagram hikayeler

Instagram son haftalarda aldığı sık güncellemeler ile kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta keşfet sekmesinde yapılacak değişiklikler hakkında verilen bilgiler sonrasında, şimdide Instagram hikayeler kısmına yeni özelliklerini duyurdu.

[benzer]https://goo.gl/s59zKU[/benzer]

Instagram hikayelerin yeni özellikleri hakkında ki detaylar

Instagram Hikayeler

 

Instagram hikayeler ile anılarınızı anlık olarak palaşabiliyordunuz. 24 saat sonra otomatikman kaybolan, eğer sabit kalmasını istiyorsanız profilinize ekleyebileceğiniz bu özellik her ne kadar Snapchat’ten sonra gelse de, ondan daha fazla kullanılır hale geldi. İlk çıktığı zamandan beri güncellemeler ile birlikte çeşitli özellikler kazandı. Şimdi ise hikayeler kısmına çoklu fotoğraf paylaşım desteği geliyor. Bu özelliği kullanmak için fotoğraf veya videolu hikayelerinizi paylaşmak üzere geldiğiniz ekranın sağ üst köşesinde ki yeni işarete tıklayarak, galerinizden seçeceğiniz en fazla 10 medya dosyasını aynı anda paylaşabilirsiniz. paylaşmak istediğiniz medyalar üzerinde, fotoğrafları seçtikten sonra, tekil fotoğraflarınızda olduğu gibi filtreler ile düzenlemeler yapabileceksiniz.

Instagram’a tek gelen özellik tabiki bu değil. Hikayeleri atarken kullandığınız etiket ve konumlarda da çeşitli düzenlemeler mevcut. Artık konum bilgisi paylaşırken daha gelişmiş konum önerilerine sahip olacaksınız. Instagram, bulunduğunuz mekan da en çok kullanılan konumları size önererek hikayelerinizin daha fazla kişiye ulaştırılmasını hedefliyor.

Instagram hikaye güncellemesini kullanmak için Android kullanıcıları biraz daha şanslılar. Şu an için iOS kullanıcılarına sunulmayan güncelleme, tahminler doğrultusunda birkaç hafta içerisinde iOS kullanıcılarına da sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz