Mercedes-Maybach Ultimate göz kamaştırıyor!

0
533 Okunma
Mercedes

Alman otomotiv markalarından Mercedes, lüks markası Maybach için 2018 Pekin Motor Fuarı’nda Vision Ultimate Luxury modelini tanıttı. Tasarım ve güç anlamında oldukça başarılı bu araç, görüntülendiği ilk andan beri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mercedes-Maybach Vision Ultimate

Arabadan beklentilerinizi en üst düzeye çıkarak bu model, hem tasarımı hemde özellikleri ile oldukça başarılı. Gorden Wagener tarafından tasarlanan araba, Mercedes’in elektrikli araba modellerinde ilki olma özelliğini taşıyor. İç tasarımı ile fark yaratan arabanın, dışarıdan görüntüsüde göz kamaştırıyor.

Ultimate Luxury Concept‘e dair paylaşılan ilk görsellerde dikkat çeken dört kişilik oturma düzeni, havayollarının First Class adı altında sunduğu ambiyansın da ötesinde. Konfor bakımından oldukça zengin aracın içerisine konulmuş çiçek, ve ara sehpa şeklideki yerde duran içecekler de konfor anlamında ne kadar özenli olduklarının göstergesi. İç tasarımda kullanılan beyaz renk ve direksiyon etrafındaki dijital eklemeler ultra lüks bir görüntü sağlamış.

Tasarım anlamında oldukça lüks olan otomobilin, 80 kWh’lik bataryası sayesinde 500 km’den daha fazla menzile sahip olduğu söyleniyor. 350 kW ile şarj olan bataryanın 5 dakikalık şarjı ortalama 100 km menzil sunabiliyor. Yeni modellerinde kablosuz şarjı da destekleyecek olan otomobili park ettiğiniz yerde her hangi bir şeye bağlamadan da şarj edebileceksiniz. Bu araç ile tanışmamız için ise yaklaşık 2 yıl beklememiz gerekiyor

Aracın görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz