Spotify’ın yeni özellikleri

0
545 Okunma
spotify

Ücretsiz kullanıcıların sunmayı planladığı özellikler ile gündeme gelen Spotify, dün yaptığı bir etkinlik ile yapacağı atılımları açıkladı. Premium’a yakın kalitede hizmet sunmak ve rakipleri ile bu alanda mücadele etmek için getireceği özellikler ile müzik dinleme keyfiniz daha da artacak

[benzer]https://goo.gl/XUWPSX[/benzer]

Ücretsiz Spotify kullanıcılarını neler bekliyor?

Spotify

Hem ücretli hem de ücretsiz müzik dinleyebildiğiniz bu platform ile ücretli kullanıcılar bu platforma üzerinde dilerdikleri gibi listeler oluşturup geçişler yaparak müzik dinleyebiliyorken, ücretsiz kullanıcılar şarkı sıralamasına herhangi bir etkide bulunamıyordu. Ücretsiz kullanıcılara gelecek özellikler içerisinde yer alan şarkılar arasında artık kısmen geçiş yapabilcek. oluşturduğunuz 15 farklı seç ve dinle çalma listesi sayesinde rastgele dinleme modundan kısmen kurtulacaksınız. Yalnız bu özellik sizin kendinize özel oluşturduğunuz listeler için geçerli olmayacak. Şimdilik sadece platform tarafından hazırlanan listelerde bu özellikleri kullanabileceksiniz.

Gelecek olan bir başka özellik ise veri kullanımı ile alakalı. Data Server özelliği sayesinde, mobil cihazlarınız üzerinden müzik dinlerken daha az veri ile daha kaliteli müzikler dinleyebileceksiniz.

Diğer bir gelişme ise Spotify’ın kullanıcılara özel olarak sunduğu kişiselleştirilmiş Daily Mix listeleri hakkında. Sizin beğendiğiniz müzikler ve takip ettiğiniz sanatçılara göre şekillenen Daily Mix listeleri artık daha iyi önerilerde bulunabilecek. Yeni şarkıları keşfetme ve önerilerde bulunma konusunda iyi olan platformun bu özelliğinin daha da geliştirilmesi kullanıcıları sevindirecek.

Bu özelliklerin kullanıcılara mayıs ayı içerisinde sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz