Instagram’ın yukarı kaydır özelliği herkese gelebilir!

0
515 Okunma
Instagram yukari kaydir ozelligi-01

Instagram şu anda dünyanın en aktif kullanılan uygulamaları arasında yer alıyor. Milyonlarca aktif üyesine sunduğu özelliklerin yanında bir de yalnızca belirli kişilere sunduğu özellikler bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Instagram yukarı kaydır özelliği toplanan imzalar ile bir süreliğine herkese açılabilir!

Instagram yukarı kaydır özelliği herkese mi geliyor?

Bildiğiniz gibi ABD protestoları, polisin ırkçı davranışları sebebiyle ülkenin bütün eyaletlerine yayılmış durumda. Bu kapsamda birçok şey de etkinlenmiş görünüyor. Corona virüsü sonrası erteleme ve yeni kararlar alınma noktasında karşımıza çıkan ABD protestoları şimdi de Instagram tarafında bir değişikliği getirebilir.

Instagram yukari kaydir ozelligi-01

Bİldiğiniz gibi Instagram’da yukarı kaydır özelliği 10 bin takipçi ve üstüne sahip kişiler için kullanıma açıktı. Bu hem reklam yapmayı daha kolay hale getiriyorken hem de birçok habere ulaşımı da sağlıyor. Söz konusu özelliği ABD’de yaşanan protestolardan sonra ortaya bazı durumlar da çıktı.

Bunlardan birisi Instagram’da hızlıca yukarı kaydırmanın herkese sunulması oldu. Para bağışları için bağlantılar, protestolar ve yürüşlerle ilgili bilgiler için bağlantılar eklemek ve ırkçılık karşıtı eğitim materyallerine bağlantılar gibi bir dizi faydalı detayı içeriyor.

İnsanların çevrim içi olarak herhangi bir işlem yapmasını sağlamanın anahtarı olarak da görülen süreci mümkün olduğunca kolaylaştırmak amacıyla. Instagram’ın yukarı kaydır özelliği herkese sunulabilir. Konu hakkında Change.org üzerinden açılan kampanya tekelinde özellik herkese açılabilir deniyor. İşte imza kampanyasının bağlantısı.

Instagram’ın yeni nesil origami sanatçıları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz