Klasik müzikseverlerin dikkatine: Concertino geldi!

0
131 Okunma

Apple Music için klasik müzik uygulaması ”Concertino” artık iOS için kullanılabiliyor. Klasik müzikseverlerin çok hoşuna gidecek olan bu uygulama sayesinde tek çatı altında toplanmak mümkün olacak. Apple Music uygulamasını büyülü bir klasik müzik kutusuna dönüştürme adımı olarak karşımıza çıkan Concertino, daha önce internet uygulamasıydı.

Concertino ile birlikte klasik müzikseverler tek bir çatı altında

Concertino adının da vermiş olduğu ağırlık ile birlikte mobil tarafa da gelmiş durumda. Artık App Store üzerinden indirilebilen uygulama, Apple Music için üçüncü taraf bir uygulama gibi çalışıyor. Uygulamanın çalışma mantığı ise şu şekilde işliyor: Apple Music’e girdiniz, burada klasik müzik listelerini bulmak istiyorsunuz. Concertino’ya girdiğinizde, klasik müzik listelerine daha kolay ulaşıyorsunuz.

Concertino

Uygulama klasik müzikte en çok tercih edilen bestecilerden, dönemsel parçalara kadar birçok çalma listesi öneriyor. iOS uygulaması SwiftUI çerçevesiyle oluşturulduğu aktarılırken aynı zamanda Concertino’nun App Store üzerinden ücretsiz olarak indirildiği aktarılıyor. Ayrıca geliştiriciler de GitHub üzerinden projenin kaynak kodlarına kolayca ulaşabiliyor.

Uygulamaya Mac, PC veya Android telefondan erişmek isteyenler için internet uygulaması hala kullanılabiliyor.

Milli atletler seçti: Apple Music Evde koleksiyonu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz