Taze meyveleriniz anında soda oluyor

0
338 Okunma
Spärkel'

Yazlar için pratik ve mükemmel olan, CO2 tankı kullanmayan bir masa üstü içecek karbonatörü olan Spärkel’ ile beraberiz. Spärkel küçük, kullanışlı ve kendi kullanımlık plastik şişesi ile birlikte geliyor. Spärkel, sadece bir düğmeye basarak dakikalar içerisinde sudan her türlü içeceği karbonatlayabilir. Karbonatör olarak adlandırılan sitrik asit ve sodyum bikarbonat granüllerinin efervesan ön karışımına dayanmaktadır. Doğal ve gazsız içecekleri  köpüklü içeceklere ve spritzlere çeviriyor.

Spärkel’in rahatlığı küçüklüğünde ya da herhangi bir ek aksesuara, şişeye ya da CO2 tankına ihtiyaç duymadığı gerçeğine dayanmaktadır. Mutfağınızın tezgahında bir blender kadar yer kaplayan Spärkel, küçük ve ayakları yere sabit tutup yapışık olarak çalışır ve kullanımı için CO2 tankları satın alıp saklamanıza bile gerek duymaz. Karbonatlama sürecine basitlik kazandıran Spärkel, içeceklerinizi de ne kadar gazlı istediğinizi tam olarak seçmenize olanak tanır, ince kabarcılığından tam gazlıya kadar 5 ayar arasından seçim yapmanızı sağlar.

Yemek hazır diyen termometre

Duvar kalınlığı yüksek olan ve içini karbonatlamak için mükemmel kılan ısmarlama bir şişeyle eşleştirilen Spärkel, bu teknolojiyi kendi evinize getirerek sizi şişelenmiş köpüklü su veya konserve gazlı içecekler satın alma zahmetinden kurtarır. Spärkel pratik olarak su ve çaydan, hatta şarap ve kokteyllere kadar her türlü içecekte (oda sıcaklığından daha iyi soğutulmuş soğuk karbonatlı içeceklerde) kullanılabilir. Taze meyvelerin içme suyunuza akıtılmasıyla daha da fazla derinlik ve lezzet vermek için hidrasyon oyununuzu hızlandırabilirsiniz.

Kahve makinesiyle neredeyse aynı alana sahip olan Spärkel, içecekleri canlandırıcılara dönüştürüyor. Tek bir düğmeye basarak ve bir kolun alçaltılmasıyla, sadece 90 saniyede herhangi bir içeceğin canlanmasına olanak sağlıyor, daha fazla sıvı içmenizi, daha enerjik ve tazelenmiş hissetmenizi sağlıyor.

Tasarımcılar: Mick Matsumoto ve Randy Yang, Atalet’te Spärkel’den Roy Sawyer

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz