Instagram’ın popüler özelliği, Pinterest’e geliyor

0
401 Okunma
Pinterest hikayeler özelliği

Snapchat ile başlayan ”hikayeler” özelliğinin serüveni Instagram ile iyice popüler olmasıyla devam etti. Onu WhatsApp, Facebook ve birçok popüler uygulama takip etti. Yakın zaman önce Twitter’a da gelmesi planlanan bu özelliğin Pinterest için denendiği ortaya çıktı. İlham veren platformlardan olan Pinterest hikayeler özelliği kazanıyor.

Pinterest hikayeler ozelligi-10

Pinterest hikayeler özelliği test ediliyor

Pinterest de hikayeler özelliğini deniyor. Pin’ler aracılığı ile kullanıcıların fikirlerini paylaşmaya dayanan platform söz konusu özelliği 2019 yılında ‘’Pin Story’’ adıyla bazı hikayeleri ön plana çıkartmayı sağlıyordu. Görünüşe göre bu özellik tekrar hortluyor.

Pinterest hikayeler özelliği için daha yeni ve yenilenmiş bir sürümü üzerinde çalışmak amacıyla yeni iş birlikleri kurduğu ortaya çıktı. İnsanların kendisini daha iyi ifade etmesi için geliştirilmek istenen bu özellik platformun destek sayfasında ‘’herkes için kullanılabilir değildir ve geliştirme aşamasındadır’’ yazıyor.

Özellikle insanların yaratıcı fikirleri araştırmak için girdiği Pinterest, hikayeler özelliğinde bu yaratıcılığı koruyacak bir detay ekleyecek deniyor. Pinterest bu özelliği ilk kez 2019’da test etmeye başladığında, İngiltere ve Almanya pazarlarında kullanıma sundu. Pinterest bu sefer ABD’deki testleri kısa bir süre için daha sürdürüyor.

Pinterest hikayeler özelliğinin temelde Pinterest’te bugün sekmesi gibi kolayca keşfedilebilecek şekilde konumlandırılması bekleniyor.

Pinterest için yeni dönem: Gör, çek, satın al!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz