Instagram’da profesyonellerden egzersiz dersleri

0
489 Okunma
Ücretsiz Instagram egzersiz dersleri

Instagram karantina günlerinde yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu nedenle profesyonel spor eğitmenleri de bu fırsatı değerlendiriyor. Canlı yayınlar, IGTV videoları gibi yollarla takipçilerine ulaşan profesyoneller, bu egzersiz derslerini ücretsiz olarak sunuyor. İşte sizler için Instagram’da ücretsiz egzersiz dersi veren profesyonellerin hesapları…

Ücretsiz Instagram egzersiz dersleri

Bu günlerde evde geçirilen zamanı çok daha verimli hale getirmek isteyenler yeni spor rutinleri oluşturmaya çalışıyor. Bu kapsamda Instagram ve YouTube gibi mecralar bulunmaz nimetler gibi. Birçok profesyonel eğitmen bu günlerde ücretsiz bir şekilde tecrübelerini takipçileriyle paylaşıyor.

Birçok kişi için spora başlamak gerçekten zor olabiliyor çünkü bu süreçte motivasyon düşüşleri yaşanıyor. Yine de her gün yapılacak birkaç egzersiz ile birlikte yeni bir evde spor rutini oluşturulabiliyor. Bu kapsamda sizlere yardımcı olması adına ücretsiz Instagram egzersiz dersleri veren hesapları listeledik, yerli ve yabancı hesaplarla spor rutini oluşturabilirsiniz.

Ev Egzersizleri:

Rumble Boxing:

DanceBody:

Women’s Health:

Yüz Yogası ve Yoga rutinleri için: Yogadayoga hesabı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz