Apple’dan iPad için çocuklara özel 30 etkinlik

0
407 Okunma
iPad için çocuklara özel 30 etkinlik

Tüm dünyada karantina günleri tüm hızıyla devam ederken Apple’dan çocuklara yönelik bir hamle geldi. iPad için çocuklara özel 30 etkinlik yayımlayan şirket bu süreci daha eğlenceli hale getirmek için çabalıyor. Küçük yaş grubundaki çocuklar için hazırlanmış olan bu etkinlik listesinde daha basit ve öğrenmeye yönelik etkinlikler yer alıyor.

iPad için çocuklara özel 30 etkinlik yayımlandı

Corona virüsü pandemisi sebebiyle milyonlarca çocuk evden çevrim içi olarak derslere katılıyor. Bu sebeple de Apple çocuklar için iPad tabanlı 30 uygulama ile eğitim etkinliği oluşturdu. Söz konusu faaliyetler ise 4 ve 8 yaş arasındaki çocukların yarım kalan eğitimlerini desteklemek amacıyla tasarlanmış basit şeyleri içeriyor. Örneğin, renk bilgisi geliştirmek, videolar ile bazı dijital becereler kazanmak ve günlük hayatta öğrenmesi gereken doğadaki şekillerin yer aldığı 30 kadar aktivite bulunuyor.

iPhone’da da kullanılabilen bu etkinlikler aslen iPad için tasarlanmış durumda. Tim Cook da söz konusu adım hakkında, bu zorlu zamanda ebeveynlerin çocuklarıyla verimli zaman geçirmekte zorlandığını ancak Apple’ın eğitim ekibinin çocukların bu tarz zamanlarda daha yaratıcı olması için çabaladığını söylüyor.

Çocuklara COVID-19 anlatmak için hazırlanan kitap

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz