Havalar ısınırken; Xiaomi’den 12 saat kullanılan taşınabilir fan

0
172 Okunma
taşınabilir fan

Xiaomi yine karşımıza bir ürünle çıkıyor. Bu sefer elektronik bir ürün ile gördüğümüz Çin merkezli teknoloji şirkete bağlı ZMI’nın uzun kullanım sunan taşınabilir fanına yakından bakıyoruz. ZMI da tıpkı Youpin gibi Xiaomi’ye bağlı bir şirket olarak biliniyor. Daha çok taşınabilir şarj çözümleriyle gördüğümüz ZMI’nın şimdi 12 saat gibi uzun bir kullanım ömrü sunan taşınabilir fanını piyasaya sürdüğünü görüyoruz.

taşınabilir fan

Oldukça tatlı duran taşınabilir fan

Giriş seviyesi bir ürün olarak konumlandırılan bu fanın fiyat etiketinde 8 dolar gibi düşük bir rakam yazıyor. Havaların yavaş yavaş ısındığı ve yaz mevsimine şunun şurasında birkaç hafta kalmışken, taşınabilir fan almak isteyenler de birçok alternatif arıyor. Şu an için Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz ancak Xiaomi Türkiye pazarını sevdi ve birçok ürününü de bu yolla piyasaya sürüyor.

Ürünün minimalist tasarım çizgisinde sunulduğunu ve aynı zamanda çıkarılıp takılabilir bir taban ile geldiğini görüyoruz. Bunun yanında ürün isteyenlerin sabitleyebileceği isteyenlerin ise düz bir şeklide kullanacağı basit bir şekilde tasarlanmış.

Üç farklı üfleme modu ile sunulan bu taşınabilir fanın, en yüksek üfleme seviyesindeki kullanımı toplamda 4,5 saat olurken, ikinci seviyede ise 9 saate kadar dayanabiliyor en düşük seviyede ise toplamda 12 saat dayanan ürünün kullanım açısından oldukça başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Farklı güç değerlerine sahip iki model sunulmuş olan bu fanın 2600 mAh ve 3350 mAh’lik versiyonları bulunuyor.

Galaxy Buds Plus pembe ve kırmızı renkleriyle çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz