Instagram Sorular etiketi ile takipçilerinizin önerilerine kulak verin!

0
527 Okunma
Instagram Sorular etiketi sayesinde takipçilerimizin önerilerini almak artık daha kolay!

Instagram Sorular etiketi , geçen ay test edilmeye başlamıştı. Instagram, iOS ve Android’deki en son güncellemede ise Sorular etiketini sonunda yayınladı! Artık, yalnızca canlı Soru ve Cevapları değil restoranlar, müzik veya hemen hemen istediğimiz her şeyle ilgili öneriler almak için Sorular sekmesini kullanabiliyoruz.

Hikayemizde, müzik çalmak mı? Benzer gruplardan haberdar olup olmadıklarını takipçilerimize sorabiliriz. Sinemaya mı gideceğiz? Vizyonda olan filmleri arkadaşlarımıza danışabiliriz. Herhangi bir yere giderken bile ne giyeceğimiz hakkında  takipçilerimizden yardım isteyebiliriz!

Instagram Sorular etiketi ile takipçilerinizin önerilerine kulak verin!

Öncelikle, özelliği kullanabilmek için; Soru etiketini Hikaye’mize koyarak başlıyoruz. Böylece, kullanıcıların bizlere soru sorabileceği veya bir soruya yanıt verebileceği bir açık alan bırakmış oluyoruz. Yanıtlarını görmek için görüntüleyici listesini açıyoruz. Yeni bir Hikaye paylaşarak  ise aldığımız her tepkiye yanıt yazabiliyoruz.

Instagram Sorular etiketi, yerel işaretler veya işletmelerle ilgili öneriler almak için alışılmamış bir yol olarak da kullanılabilir. Coğrafi filtrelerle birleştirildiğinde, Facebook’un önerileriyle aynı şekilde  işlev görebilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz