Instagram, uzun zamandır beklenen o özelliğe kavuştu!

0
102 Okunma

Popüler sosyal medya platformu Instagram, uzun zamandır beklenen o özelliğe kavuştu. Uygulamaya Reels video indirme özelliği geldi. Peki Instagram’da Reels video nasıl indirilir?

Reels video indirme özelliği eklendi!

Meta, popüler platformu Instagram için özellikler geliştirmeye devam ediyor. Son özellik ise herkesin beğeneceği türden. Yeni özellik ile Instagram’dan Reels video indirmek artık mümkün olacak. Kullanıcılar, artık video indirmek için farklı uygulamalara gerek duymayacak.

Instagram’ın 24 saatlik hikaye süresi değişiyor!

Popüler sosyal medya platformu 7 günlük hikaye süresi ve Reels video indirme özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Son olarak yeni kullanıma sunulacak olan özellik ile farklı uygulamalara gerek duyulmadan video indirimi yapılabilecek. Bu özellik birçok Instagram kullanıcısından beğeni topladı.

Ancak aktarılan bilgilere göre Instagram kullanıcıları, sadece hesabı herkese açık olan profillerdeki Reels videolarını indirebilecekler. Herkese açık olarak profillerini kullanan kişiler ise Reels video indirme özelliğini devre dışı bırakabilecekler. Peki Reels video indirme nasıl yapılır? İşte yanıtı…

Instagram Reels video indirme nasıl yapılır? 

Aşağıdaki adımları takip ederek Instagram’da Reels video indirme işlemini yapabilirsiniz.

Adım 1: İzlediğiniz bir Reels videosunda bulunan paylaşma seçeneğine  (kağıt uçak simgesi) dokunun.

Adım 2: Çıkan seçenekler arasından indir seçeneğini seçin.

Adım 3: Yapmanız gereken tüm işlemler bu kadar. Artık galerinizi kontrol edebilirsiniz. 

Peki siz Instagram’ın yeni Reels video indirme özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Reels indirme özelliğini kullanmayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz