Instagram web ile fotoğraf paylaşımı test aşamasında

0
147 Okunma
Instagram web

Sosyal medya devi Instagram kişisel hesaplar kadar profesyonel hesaplara da hizmet veriyor. E-ticaret sayfaları ya da fotoğrafçılık gerektiren işlerin toplanma merkezi haline gelen platform; kullanıcıları rahatlatacak yeni bir özelliğin peşinde. Geçtiğimiz aylarda tespit edilen bilgisayardan post paylaşımı özelliği için artık test aşaması başladı.

Instagram bilgisayardan paylaşım için geri sayım başladı

Instagram web fotoğraf paylaşımıü

Özellikle profesyonel kullanıcıların merakla beklediği özellik hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylarda Alessandro Paluzzi tarafından tespit edilen bir özellik; Engadget’in haberine test edilmeye başladı. Artık Instagram web sürümü üzerinde fotoğraf veya video paylaşmak mümkün olacak. Özellikle profesyonel hesaplar için sevindirici olacak bu özellik ile fotoğrafı telefonu aktarma devri son bulacak. Mobil uygulamalarda olduğu gibi filtre önerileri de sunacak olan bu yeni sistem ile daha kaliteli fotoğraflar paylaşabileceksiniz. Özellik şimdilik test aşamasında ve ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı hakkında bilgi yer almıyor.

Instagram gönderi akışındaki yenilik ile gündemde

Sosyal medya platformu “önerilen gönderiler” özelliği ile gündemde. Kullanıcıların kişiselleştirilmiş verilerine dayanarak önerilen gönderiler sunmayı planlayan platform; gönderi konusunda kullanıcılar kontrol yetkisi de sunacak. Akışın en başında bulunan gönderiler için sessize alma özelliği gibi bir seçenekte yer alacak. Bu sayede görüntülemek istemediğiniz içerikleri uzun süreli erteleyebileceksiniz. Akış ekranına yeni bir soluk getirecek özellik ile ilgili detayları öğrenmek için Instagram gönderi akışında değişikliğe gidiyor yazımızı okuyabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz