Instagram web sürümü için yeni bir özellik getiriyor

0
165 Okunma
Instagram

Sosyal medya platformu Instagram, web sürümü için yeni bir özellik geliştiriyor. Özellikle profesyonel hesapların uzun süredir beklediği özellik Alessandro Paluzzi adındaki analist tarafından ortaya çıkarıldı.

WhatsApp güvenliği arttıracak yeni bir özelik test ediyor

Instagram web sürümünde fotoğraf paylaşmak mümkün olacak

Sosyal medya platformu sadece eğlence merkezli bir platform değil. Nu platform sayesinde iş yapan, satış yapan, veya fikirlerini paylaşan profesyonel hesaplar yer alıyor. Bu tür hesaplar için web sürümünde fotoğraf paylaşamamak kullanım açısından zorluk oluşturuyordu. Alessandro Paluzzi adındaki bir analist Instagram’ın üzerinde çalıştığı bir özelliği açığa çıkardı. Twitter hesabı üzerinden duyurusu yapılan habere göre Instagram web sürümünde fotoğraf paylaşmak mümkün olacak.

Ortaya çıkan bu özellik henüz yeni geliştirilmeye başladı. Fakat bu özellik üzerinde çalışılması Instagram’ın web sürümünün genişlettiğinin bir göstergesi. Instagram henüz bu özelliği doğrulamadı. Hakkında fazla bir detay bulunmayan bu gelişmenin devam edeceği ise bilinmiyor. Daha önce de iPad cihazlar için özelliklerini geliştiren platform, gelişmeleri yarıda bırakmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz