Instagram yeni bir özellik daha getiriyor

0
278 Okunma
Instagram

Popüler sosyal medya platformu Instagram yeni özellikleri arka arkaya duyuruyor. Daha dün yeni özelliklerle gündeme gelen sosyal medya platformu, yeni özellik testiyle bugün yine gündemde. TikTok’ta kullanmaya alıştığımız bir özellik için Instagram’da testlere başladı. Hikayeler için başlatılan testle artık dikey akış görüntüsünü kullanacağız.

Instagram’a bir yeni özellik geliyor, bir özellik tarih oluyor

Instagram Hikayeler dikey akış sistemine geçiyor

TechCrunch’ın haberine göre Instagram hikayelerde kullanmak üzere yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. En yakın rakibi TikTok‘tan esinlenerek geliştirdiği yeni özellikle rekabette bir adım öne geçmeyi hedefliyor. Dikey akış görüntüsü sayesinde daha hızlı erişim ve daha iyi kullanıcı deneyimi sağlamaya çalışan Instagram, özelliği denemeye başladı.

Instagram

 

Yakın zamanda tüm hesaplarda kullanılabilir hale gelmesi beklenen özellik aslında Reels tarafında kullanılıyor. Kullanıcılar tarafından çok sevilen bu özellik, benzer içerikli daha fazla gönderiye ulaşmamıza da imkan sağlayacak.

Alessandro Paluzzi isimli kullanıcı tarafından paylaşılan tweete göre yeni özellik ile ilgili testler devam ediyor.

2021 yılında daha fazla gelişmeler getireceğini ifade eden Instagram yeni yıla oldukça hızlı girdi. Sürekli iyileştirme ve yeni özelliklerle gündemlerden düşmeyen sosyal medya platformunun kullanım oranı da her geçen gün artış göstermeye devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz