TikTok Android TV uygulaması ile televizyonlara geliyor

0
319 Okunma

Sosyal medya platformu TikTok, Android TV’ler ile uyumlu resmi sürümünü Google Play Store’da yayınladı. Böylelikle kısa video uygulaması büyük ekranlı cihazlara önemli bir açılım yapmış oldu. Uygulamanın Android TV sürümünde de mobil cihazlarda yer alan; video beğenme, kaydetme, aşağı – yukarı gezinme gibi birçok özellik kullanılıyor.

TikTok TV sürümü kullanıcılara sunuldu

TikTok geliştiricileri, Android TV için geliştirilen uygulamayı Google Play Store üzerinden yayınladılar. Ancak uygulamanın henüz bütün dünya ve cihazlarda kullanılmadığı belirtiliyor. Uygulamanın görüntülenebildiği ülkelerdeki kullanıcılar ise yükleme sırasında hatalarla karşılaştıklarını belirtiyorlar. TikTok, yaşanan sorunlarla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

TikTok çocuklarımız için yeni güvenlik güncellemesi yayınladı

TikTok Birleşik Krallık Başkanı Rich Waterworth; insanların evde daha çok zaman geçirdiğini ve akıllı telefonlar aracılığıyla eğlendiren-eğiten içeriklerin sevilerek izlendiğini kaydetti. Bunun da TikTok’un daha fazla insana nasıl ulaşacağını düşünmeye sevk ettiğini, uygulamanın televizyonlarda olmasıyla da direkt olarak oturma odalarına erişim sağlanacağını aktardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz