Xiaomi Smart Home Display 6 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
257 Okunma

Akıllı telefonlarının yanı sıra birçok teknolojik ürünleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan Xiaomi, bugün erken saatlerde (25 Temmuz 2022), Çin’deki kendi iç pazarında yeni bir ürün duyurdu. Şirket, resmi Weibo hesabında tanıtılan yeni Xiaomi Smart Home Display 6’yı piyasaya sürdü.

Xiaomi Smart Home Display 6 özellikleri

Bugün resmi olarak duyurulan yeni Xiaomi Smart Display 6, tüm akıllı evinizi minimum çaba ve maksimum etkinlikle kontrol edebilir. Ve kendisine bağlı cihazları kontrol etmediğinizde, altı inçlik ekranı ve dahili hoparlörleri ile size en iyi eğlenceyi sağlayabilir.

Akıllı telefonlara benzer çok sezgisel bir navigasyon sayesinde, ona bağlı tüm yüksek teknoloji cihazlarınızın özelliklerini ayarlamak için Xiaomi Smart Display 6’yı kullanabilirsiniz. Örneğin, aydınlatma sisteminizi ve hatta klima parametrelerini ayarlayabilirsiniz.

xiaomi-smart-home-display-6-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Öte yandan, yeni Xiaomi hub, entegre iki megapiksel kamera sayesinde görüntülü görüşme yapmanıza ve evde yokken evde neler olup bittiğini uzaktan görebilmenize olanak tanır. Bu, özellikle yaşlıları veya evcil hayvanları olanlar için kullanışlı bir özelliktir.

Kullanıcı gizliliğini sağlamak için, yeni Akıllı Ekranın yanında mikrofonu kapatan ve ayrıca XiaoAi sesli yardımcısını devre dışı bırakan bir düğme bulunur. Xiaomi Smart Display 6, birkaç Çin akış platformu desteği sayesinde, kullanıcıların TV uzaktan kumandasının başka bir aile üyesinin elinde olduğu akşamlarda film ve dizi izleyebilmeleri için bir ekran şeklini de alabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz