Instagram’a iki yeni özellik geliyor

0
250 Okunma

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, iki yeni özelliği deniyor. Instagram profil fotoğrafı büyütme ve altyazı özelliği için yeni değişimler geliyor. İşte konuyla ilgili detaylar…

Instagram profil fotoğrafı büyütme özelliğine güncelleme geliyor

Instagram, profil fotoğrafı büyütme ve altyazı desteğini artıran iki yeni özellik için denemelere başladı. Yeni özellik ile profil fotoğrafı büyütme özelliği daha işlevsel hale geliyor. Hesapları takip etmeden stalk yapan kişiler bu özelliği çok beğenecek gibi görünüyor. Bir çoğumuzun bilmediği Instagram altyazı desteği ise yeni bir güncelleme ile deneme aşamasında.

Instagram, profil fotoğraflarını üzerine tıklayarak büyütme özelliğini getirmişti. Sonrasında ise kullanıcılara bu özelliği açıp kapatma imkanı vermişti. Şimdi ise bu özellik daha işlevsel hale geliyor. Büyütülen profil fotoğrafına zoom yapılabilecek. Profil fotoğrafını daha çok yakınlaştırma işlemi stalk yapanlar tarafından beğenilecek gibi görülüyor.

 

 

Instagram’a gelecek olan yeni özelliği Alessandro Paluzzi, X hesabı üzerinden paylaştı. Paluzzi, profil fotoğrafı büyütme özelliğine gelecek olan güncelleme ile ilgili paylaşım yaptı.

Uygulama aynı zamanda altyazı özelliği için otomatik çevirme üzerinde çalışıyor. Bu şekilde Instagram Reels videolarına altyazı eklemeniz mümkün olacak.

Peki siz Instagram’a gelecek olan yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz