Instagram’da en çok takip edilen kadın fenomenler

0
7.970 Okunma
Instagram

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, genç kitleye hitap etmesiyle sıkça kullanılıyor. Kişisel sayfalarda hobi ve e-ticaret amacıyla kurulmuş safalara kadar dipsiz bir kuyu haline gelen platform; çoğu insan için gelir kapısı haline geldi. İşte Türkiye’de en çok takip edilen kadın fenomenler.

En çok takip edilen kadın fenomenler

Fenomen kelimesinin tam türkçe karşılığı olmasa da; belli bir kitleye hitap eden, tarzı veya yetenekleri ile ünlü hale gelmiş kişileri ifade ederken kullanıyoruz. Sizler için en çok takip edilen 10 kadın fenomeni listeledik. İşte ilk 10 kadın fenomen

Danla Bilic

Danla Bilic 105 bin liralık çanta, danla bilic hermes çanta,

Asıl adı Neslihan Damla Aktepe olan Danla Bilic; makyaj videoları ve vlogları ile ünlü. Danla Bilic ilk kez dikkatleri attığı bir tweet ile çekti. Kadın fenomenler arasında birinci sırada yer alan Danla Bilic; 5,8 milyon takipçiye sahip.

Şükran Kaymak

en çok takip edilen kadın fenomenler

Yemek tarifi videoları ile fenomen haline gelen Şükran Kaymak; ilk olarak internet sitesinde yer verdiği yemek tarifleri ile tanındı. İşini daha sonra sosyal medyaya taşıyan Şükran Kaymak; Instagram’da 5,2 milyon takipçiye sahip.

Yasemin Sakallıoğlu

en çok takip edilen kadın fenomenler

Instagram’da yasemoz88 kullanıcı adıyla tanınan Yasemin Sakallıoğlu; sosyal medya da çektiği komik videolar sonrasında fenomen oldu. Kadın fenomenin 4,6 milyon takipçisi var.

Selin Cigerci Çıra

Sosyal medyada Bebek Okan adıyla ünlenen fenomen; 3 yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası Selin Ciğerci olarak tanındı. Kendisini “Sosyal medyada hiçbir şey yapmadan fenomen olan ilk kişiyim” şeklinde ifade ediyor. Selin Ciğercinin 4,1 milyon takipçisi var.

Eylül Öztürk Özkan

Eylulonline adıyla bilinen kadın fenomen çektiği kısa videolar ile ilgi topladı. Toplamda 3,5 milyon takipçisi var.

Nez Demir

Instagram ve Vine’da çektiği videolar ile fenomen haline gelen Nez Demir’in 3,4 milyon takipçisi var.

Nermin Yazılıtaş

Hollanda da yaşayan Nermin Yazılıtaş; Türk yemek tarifleri ile ün kazandı. Kadın fenomen 3,3 milyon takipçiye sahip.

Nermin Gül

en çok takip edilen kadın fenomenler

Nermin Gül yemek tarifleri ile ünlü olan diğer bir kadın fenomenimiz. Çıktığı bir televizyon programıyla ün kazanan fenomenin; 2,9 milyon takipçisi var..

Larissa Gacemer

en çok takip edilen kadın fenomenler

Larissaburak ismi ile sosyal medya da yer alan kadın fenomen 2,7 milyon takipçiye sahip.

Gizem Karaca Ekmekçi

Miss Turkey 2011 güzellik yarışması ikincisi Gizem Karaca oynadığı filmlerle de tanınıyor. Ünlünün 2,7 milyon takipçisi var

Sizi Influencer yapacak 5 fotoğraf editleme uygulaması

Türkiye de en çok takip edilen kadın fenomenleri sizler için listeledik. Birçok farklı alanda ve farklı sebepler ile fenomen haline gelen başarılı kadınların yer aldığı listede ilk 10 kadına yer verdik. En çok takip edilen kadın fenomenler arasında siz hangi hesapları takip ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz