Babalar Günü’nde izleyebileceğiniz filmler

0
559 Okunma

Özel günlerde yapılacak en güzel aktivitelerden biri film izlemek. Bu içeriğimizde sizler Babalar Günü’nde izleyebileceğiniz filmleri listeledik.

Yalancı Yalancı

babalar-gunu-nde-izleyebileceginiz-filmler-1

Babalar Günü’nde izleyebileceğiniz filmler listemizin ilk sırasında Yalancı Yalancı (Liar Liar) yer alıyor. Çocuğuna sürekli yalan söyleyen bir babanın hikayesini konu ediniyor. Başarılı bir avukat olan Jim’in oğlu, doğum gününde babasının bir günlüğüne hiç yalan söylememesini diliyor ve dileği gerçek oluyor.

Ayla

babalar-gunu-nde-izleyebileceginiz-filmler-2

Can bağının kan bağı kadar değerli olduğunu anlatan Ayla filmi Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi anlatıyor. Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır ve Ayla ismini verir. Birliğin neşesi haline gelen Ayla ile astsubay kısa sürede baba-kız gibi olurlar.

Yıldızlararası

babalar-gunu-nde-izleyebileceginiz-filmler-3

Babalar Günü’nde izleyebileceğiniz filmler listemizde yer alan bir diğer yapım ise Yıldızlararası. Bilimkurgu filmi olan Yıldızlararası baba ile kızın arasındaki tutkulu bağı anlatıyor. Aynı zamanda bir bilim insanının kendisine gelen beklenmedik teklif neticesinde giriştiği bir macerada, insanlık için yeni yaşam alanı ararken yaşadıkları işleniyor.

La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyeleri

7. Koğuştaki Mucize

babalar-gunu-nde-izleyebileceginiz-filmler-3-4

İzleyenleri ekrana bağlayan 7. Koğuştaki Mucize filmi, Babalar Günü‘nde izleyebileceğiniz yapımlardan biri. Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olan film, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor.

Umudunu Kaybetme

babalar-gunu-nde-izleyebileceginiz-filmler-5

Listemizin son sırasında yer alan Umudunu Kaybetme filmi izleyenlere baba ile oğul arasındaki sonsuz sevgiyi aktarıyor. Gerçek hayattan uyarlanan film uyarlanan film, Christopher Gardner’ın hikâyesini anlatıyor. Gardner, verdiği yanlış kararlarla maddi açıdan sıfırı tüketir. Eşinin onu terk etmesinin ardından, yaşadığı evden de atılır ve oğluyla sokaklarda yaşamaya başlar. Ama oğlunun sevgisi ve desteğiyle ayakta durmaya, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz