Instagram’da hesap nasıl dondurulur?

0
141 Okunma

Sosyal medyanın popüler uygulaması Instagram, milyonlarca kullanıcıya sahip.  Fakat kullanıcılar bazen bu mecralardan farklı sebeplerden dolayı ara vermek istiyor. Geçici bir süreliğine hesabını dondurmak isteyenlerinse nasıl yapılacağı konusunda kafasında soru işaretleri bulunuyor. Sizin için Instagram’da hesap nasıl dondurulur adım adım inceleyeceğiz.

Instagram’da hesap dondurma

Instagram uygulamasında geçici hesap kapatma özelliği bulunmuyor. Bu sebeple kullanıcılar sadece geçici Instagram hesap dondurma işlemini gerçekleştirebiliyor. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde takipçileriniz, profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz tekrar giriş yaparak hesabınızı aktifleştirene kadar gizleniyor. Peki hesap dondurmak için hangi adımları izlemek gerek? İşte cevabı!

1- Dondurma Linkine Tıklayın

Instagram hesap dondurma 1 hafta beklemeden nasıl yapılır? Instagram dondurma engeli ne kadar sürede, kaç günde biter? - Teknoloji Haberleri

Hem Android telefonlarda hem de iOS cihazlarında dondurmak için tek bir linke tıklamanız yeterli. Bunun için buraya basabilirsiniz.

2-Dondurmak istediğiniz Instagram hesabınıza giriş yapın

Linke girdikten sonra dondurmak istediğiniz hesabın bilgilerini girin.

3-Hesabı dondurma sebebini seçin

instagram hesap dondurma nedeni

Hesabı neden dondurmak istediğinizi seçin ve şifrenizi girin.

4-Dondurma için onay verin

instagram hesap dondurma onay ekranı

Hesabı Geçici Olarak Dondur” düğmesine bastıktan sonra işleminiz tamamlanmış olacak.

Böylelikle hesap siz aktif hale getirene kadar gizli kalmaya devam eder. Ancak hesabı çatıktan sonra tekrar dondurmak isterseniz bunun için 7 gün geçmesini beklemeniz gerekecek.

Instagram hesabını tekrar nasıl açarım?

Instagram‘ı tekrar aktif hale getirmek için herhangi bir link kullanmanıza gerek yok. Hesaba giriş yaptığınızda tekrar kullanabilirsiniz.

Sizin için Instagram’da hesap nasıl doldurulur kısaca göstermiş olduk. Daha fazlasısı için bizi takip etmeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz