Evinizi temizlemenize yardımcı olacak en iyi uygulamalar

0
91 Okunma

Uygulamalar gerçekten her yerde bulunur hale geldi: Verimli bir şekilde egzersiz yapmanıza yardımcı olacak uygulamalarınız ve en sevdiğiniz kafede tasarruf etmenizi sağlayacak uygulamalarınız var ve köşedeki bahar temizliği ile evinizi toplamanıza yardımcı olacak bir (veya birkaç) uygulamanız da olabilir.

Yapılacaklar listelerini seviyorsanız: Spotless

evinizi-temizlemenize-yardimci-olacak-en-iyi-uygulamalar-1

Spotless, günlük işlerinizin üstesinden gelmenize yardımcı olan akıllı bir ev görev yöneticisidir. Birden çok oda kurun ve her biri için görev listeleri oluşturun. Ardından, her görevin ne kadar temizlenmesi gerektiğini bir bakışta görün ve zamanınızı daha iyi planlamanıza yardımcı olun. Yolda kalmak için size uygun bir zamanda hatırlatıcılar alın. Kurulumu ve kullanımı kolay, güzel, temiz, dağınıklığı olmayan bir uygulama.

Hatırlatıcılara ihtiyacınız varsa: Clean My House

evinizi-temizlemenize-yardimci-olacak-en-iyi-uygulamalar-2

Clean My House, ayak işlerini ve tüm temizlikle ilgili günlük görevleri organize etmek ve planlamak için 1 numaralı uygulamadır. Artık her sabah ne yapacağım diye endişelenmenize gerek yok. O gün için yapılacaklar hakkında bir hatırlatma alacaksınız. Bu uygulama hayatınızı çok daha kolaylaştıracak ve evinizi çok daha temiz hale getirecek!

Puan kazanmayı seviyorsanız: DONE

Done, hedefler belirlemenize, ilerlemenizi takip etmenize yardımcı olarak sağlıklı alışkanlıklar edinmenizde size rehberlik eder ve onları takip etmeniz için sizi motive eder. Bir hedef belirleyin ve ister temizlik ister yaşam tarzıyla ilgili olsun, tercih ettiğiniz görevi her tamamladığınızda sevimli küçük çubuğun renklerle dolmasını izleyin. Banyonuzu temizleyerek veya her gün yeterince su içerek bu tatlı noktaları elde etmek için kendinizi eğitebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz