Instagram’da radikal değişim

0
166 Okunma

Instagram uzun süredir gündemde olan ve hakkında konuşulan güncellemeyi uygulamaya koydu. Birkaç ay önce takip sekmesini kaldırarak stalkerları üzen şirket şimdi de gönderilerin beğeni sayılarını gizleyerek büyük fenomenleri üzecek gibi duruyor.

 

Henüz test aşamasında olan bu güncelleme Avustralya, Brezilya, Kanada, İrlanda, İtalya, Japonya ve Yeni Zelanda‘da uygulanıyordu. Ancak bu ülkelere geniş kullanıcı sayısına sahip ABD’de dahil oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren ABD’nin bazı bölgelerinde Instagram beğeni sayıları kaldırılacak.Instagram artık paylaştığımız fotoğraf veya videolara gelen beğenilerin sayısını göstermeyecek.

Image result for instagram beğeni

Beğeni sayıları her zaman olay oluyordu

Geçtiğimiz haftalarda fenomen dizi Friends‘in tanınan oyuncularından Jennifer Aniston Instagram hesabı açmış ve ilk gönderisini, Friends ekibiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşarak bir günde alınan en fazla like sayısına ulaşarak sussexroyal hesabının rekorunu geçmişti. Ama kullanıcılar artık böyle bir kıyaslama yapamayacak.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Kozmetik devi ve Forbes‘a kapak olan ünlü Kardashianların en küçük kardeşi genç milyarder  Kylie Jenner bir süre Instagram‘ın en çok beğeni alan gönderisine sahipti. Ama world_record_egg hesabı paylaştığı yumurta resmiyle Kylie Jenner‘a meydan okuyarak rekoru elde etmişti.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed

 

 

Instagram neden satıldı? Gerçekler ortaya çıktı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz