Instagram’dan para kazanabilirsiniz! Abonelik Sistemi hakkında detaylar!

0
208 Okunma

2 milyardan fazla kullanıcısıyla Instagram günümüzün en popüler platformlarından. Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama sizler için en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yenilikleri kullanıcıları çoğu zaman tatmin eden platform “Abonelik Sistemi’ni” tüm kullanıcılarına sundu. İşte yeni sistemin tüm detayları!

Instagram Abonelik Sistemi nedir?

Abonelik Sistemi içerik üreticileri ve takipçileri arasında daha derin bağlantılar kurmayı amaçlayan bir yenilik. Geçtiğimiz yıllarda deneme süreci ile bazı kullanıcılara gelen özellik şimdi herkese açılmış durumda.

Instagram abonelikleriyle aboneler, aylık bir ücret ödeyerek mor bir halkayla öne çıkarılan özel içerikleri görebiliyor. Ayrıca yorumlarda ve DM’lerde öne çıkabilmeleri için isimlerinin yanında bir abone rozeti yer alıyor. Aboneleriniz tüm bunlara, kendi belirlediğiniz fiyat dahilinde erişebiliyor.

Instagram abonelik sistemi ile ücretli gönderi paylaşımı başladı | DonanımHaber

Aboneliklerle etkileşime geçmenin tüm yolları

Abone Rozetleri

Aboneleriniz, abone olur olmaz özel bir mor rozet alıyor. Abone rozetleri, akış yorumlarında kullanıcıların adının ve DM’lerinin yanında görünerek öne çıkmalarına yardımcı oluyor.

Abonelere Özel Gönderi, Reels, Canlı Yayın ve  Hikayeler

Etrafında mor bir halka görünen ve en çok etkileşimde bulunan hayranlarınız için özel abone canlı yayınları ve hikayeleri oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi daha rahat ifadece edebileceğiniz gönderileri ve Reels videolarını paylaşın

Instagram'da ücretli abonelik devri başladı - Son Dakika Haberleri

Abone Sohbetleri

30’a kadar aboneyle anında bağlantı kurabileceğiniz özel sohbetler oluşturabilirsiniz. Bu sayede abonelerinizle çok daha fazla etkileşim sağlayabilirsiniz.

Abonelik Kurmak İçin Hangi Şartlara Uygun Olmak Gerek?

Abonelik sistemini kendi hesabınızda kurmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Bununla birlikte 10 bin takipçinin üzerinde bir hesabınızın da bulunması kriterlerin arasında yer alıyor.

Yeni gelen sistem Youtube’un  “Katıl” bölümüne oldukça çok benziyor. Peki siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlara yazın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz