Apple Music klasikleşiyor; İşte detaylar

0
149 Okunma

Apple Music, Apple Inc. tarafından 2015 yılında kullanıma sunulan popüler bir müzik akışı hizmetidir. Kullanıcılara, tamamı isteğe bağlı olarak sunulan milyonlarca şarkıya, çalma listesine ve müzik videosuna erişim sağlar. Kullanıcılar ayrıca canlı radyo istasyonlarını, derlenmiş çalma listelerini ve en sevdikleri sanatçıların özel içeriklerini dinleyebilirler. Hizmet iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve Apple TV gibi çeşitli cihazlarda kullanılabilir ve aylık abonelik ücreti gerektirir. Şirketin Apple Music ailesine en son kattığı hizmet, klasik müzik alanına girmesiyle kesinlikle ilgi çekici.

Apple Music, Klasik yeni bir eklenti alıyor

192 kHz/24 bit kayıpsız biçimlere kadar yüksek kaliteli akış, özel içerik, kapsamlı arama seçenekleri ve imza Apple UI düzeni gibi Apple’ın mevcut hizmetiyle pek çok benzerliği paylaşsa da, Johann Sebastian’ınki gibi müzik tarzlarına adanmıştır. Bach ve Johannes Brahms. Uygulama bu ayın sonlarında piyasaya sürülecek ve ücretsiz olarak indirilebilecek, ancak kullanmak için bir Apple Music aboneliği (Ses Planı hariç) gerektiriyor. Yalnızca iOS’ta (15.4 veya daha yenisi) mevcut olacaktır. Bir Android sürümü çok yakında mevcut olacak.

apple-music-klasiklesiyor-iste-detaylar-1

Apple’ın Music Classical’ı başlatma hamlesinin, Spotify’ın yakın zamanda büyük kullanıcı arayüzü revizyonunu başlatmasına stratejik bir yanıt olabileceğini belirtmekte fayda var. Stream On konferansında tanıtılan yeni Ana sayfa akışı ve “deneyim”, tümü portre modunda olmak üzere artan sayıda önizleme, kısayol ve keşif dostu akış öğelerinin yanı sıra önerileri içerir. Spotify, bu yeni kullanıcı arayüzünün dünya çapındaki Premium ve Ücretsiz kullanıcılara ne zaman sunulacağını henüz doğrulamasa da, yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirket ayrıca yakın zamanda, orijinal olarak eski Spotify sürümünde bulunan kalp düğmesinin yerini alan artı düğmesi güncellemesini yayınladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz