Instagram’ın beğeni yağmuruna tutulan gönderileri

0
475 Okunma

Instagram, en aktif sosyal medya platformlarından bir tanesi. Her gün milyarlarca gönderi ve hikayenin paylaşıldığı platformda, kişisel hesaplardan profesyonel hesaplara kadar birçok kişi yer alıyor. Dünyaca ünlülerin de dahil olduğu Instagram’da en çok beğenilen gönderilen ne olduğunu merak ediyor musunuz? İşte en çok beğenilen 10 gönderi.

2021’de en çok beğeni alan Instagram gönderileri

Instagram’ın en çok beğenilen gönderileri

Yerli yabancı birçok ünlünün bulunduğu platformda beğeni sayıları adeta yarışır halde. 2022 yılının en çok beğenilen gönderilerini sizle için listeledik. İşte gönderiler ve paylaşımın yapıldığı hesapların tam listesi.

world_record_egg yumurta fotoğrafı

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

 

Platformun bugüne kadar ki en çok beğenilen gönderisi sizi çok şaşırtacak. Bu gönderi herhangi bir kişiye ya da ünlüye ait değil. Hiçbir özelliği olmayan bir yumurta fotoğrafı. Fotoğraf 55 milyon beğeniyle listenin lideri.

Cristiano ve georginagio çiftinin ikiz bebek müjdesi

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

İkincilikte gerçek bir fotoğraf var. Ünlü çiftin ikiz bebeklerini müjdelediği fotoğraf tam 32 milyon beğeniye sahip.

xxxtentacion’a ait tek gönderi

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

Üçüncü sırada hain saldırı ile yaşamını yitiren ve hayran kitlesi geniş olan sanatçının paylaşımı yer alıyor. Sanatsal paylaşımın 28,5 milyon beğenisi var.

Arian Grande’ın düğün fotoğrafı

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

Listenin devamında da ünlü isimler yer alıyor. Dördüncü sırada 26,6 milyon ile Ariana Grande’ın düğün fotoğrafı yer alıyor.

Kylie Jenner’ın ikinci hamilelik duyurusu

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

Listeyi ikinci hamilelik duyurusu için paylaştığı video ile Kylie Jenner sahipleniyor. Videonun izlenme sayısı da beğenilme sayısı da bir hayli yüksek. Gönderi 24,5 milyon beğeniye sahip.

Billie Eilish’in sarı saç gönderisi

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

Farklı tarzı ve müzik anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken genç müzisyen; Instagram’da en çok beğenilen altıncı gönderinin sahibi. Fotoğraf 23 milyon beğeni ile listede.

Messi’nin ilk PSG imzalı gönderisi

Instagram'da en çok beğenilen 7 gönderi

Lionel Messi tüm zamanların en iyi futbolcularından. Ünlü isimin şaşırtıcı transeri hayranlarını şok etti ve paylaştığı fotoğraf 22 milyondan fazla beğeni aldı.

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcı saysı ve aktiflik düzeyi ile en çok kullanılan mobil uygulamalardan. Bu platformda en çok beğenilen gönderileri sizler için listeledik.

Pembe Teknoloji Instagram hesabını takip ediyor musunuz? Takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz