Netflix, Tv uygulamasına önemli bir özellik getirdi!

0
208 Okunma

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, Tv uygulaması için önemli bir güncelleme yaptı. Amerika, İngiltere, Kanada ve Avusturalya gibi İngilizce konuşulan ülkelerde olan mobil özellik yeni güncelleme ile birlikte Televizyon uygulamasına da geldi. İşte detayları…

Netflix Türkiye’de bugün yayına girecek olan 2 yeni içerik!

Netflix Tv uygulamasına “Hızlı Eğlencelikler” özelliğini getirdi

İngilizce konuşulan ülkelerde olan “Hızlı Eğlencelikler” özelliği aslında sizlere tanıdık gelebilir. Sosyal medya uygulamalarında uzun bir süredir Netflix’in popüler dizilerinden kesitler görüyoruz. Netflix’de kendi dizilerinin ekmeğini kendi yemek için bu özellik ile kendi içeriklerinin kısa süreli videolarını paylaşmaya başladı.

En fazla 1 dakikadan oluşan kısa videolar, Netflix uygulamasında ne izleyeceğini karar veremeyen izleyiciler için çok ideal. Mobil ve televizyon uygulamasında ancak bu iki özellikte birbirinden biraz farklı. Mobil uygulamada, esinlenilen TikTok ve Instagram Reels tarzında dikey akış formatında çalışıyor. Hatta “Hızlı Eğlencelikler” kısmındaki tepki verme tuşları TikTok ile birebir aynı.

Ancak TV uygulamasında ise ekran formatlarından dolayı sistem yatay olarak çalışmakta. Minumum 15 saniye sürecek olan videolar günlük olarak 100 adet ile kısıtlı. Türkçe dil desteği olmasına rağmen henüz ülkemizde olmayan sistemin, gelmesi çok uzun sürmez.

Çok sevilen Netflix dizisinin 3. sezonu gelmeyecek

2. Sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan Another Life dizisinin 3. sezonunun gelmeyeceği resmi olarak açıklandı. Uzayı konu alan bilim kurgu dizisinin son sezonu Ekim 2021’de yayınlandı. Netflix’ten henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak oyuncu Katee Sackhoff, Twitter hesabından dizinin gelmeyeceğini açıkladı.

Ünlü oyuncunun eski paylaşımlarda Netflix’in dizilerin 3. sezonunu bilerek çekmediğini iddia eden tweetleri de beğenmesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Netflix’in bu yeni gelişmeleriyle ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz