Into The Night 2. sezonda Türk oyuncu rüzgarı

1
1.160 Okunma
Netflix abone sayısı bir hayli artan Türkiye için yerli film ve dizi çalışmalarını sürdürüyor. Türk yapımlarına verdiği önem kadar Türk oyuncuları da önemseyen platform, oyuncuları yabancı yapımlarda da karşımıza çıkarıyor. Oyunculuğu ve önceki karakterleri ile izleyicileri kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ; Into The Night dizisinin 2. sezonuna konuk oyuncu olarak yer alacak. Into The Night 2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ rol alacak 2020 yılında yayınlanmaya başlayan ve tüm dünyada popüler hale gelen Belçika yapımı dizi, 6 bölümlük ilk sezonunu başarı ile tamamladı. Jason George’un The Old Axolotl romanından esinlenerek ortaya çıkardığı Into The Night 2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ’a da yer verecek. Dizide Tatlıtuğ’un yanı sıra Mehmet Kurtuluş‘un yanı sıra Stefano Cassetti, Laurent Capelluto, Pauline Etienne ve Babetida Sadjo gibi isimlerde yer alıyor. Fakat ünlü oyuncunun şimdilik hangi rolde yer alacağı bilgisi bulunmuyor. Aşk-ı Memnu dizisindeki oyunculuğu ile izleyicileri kendine hayran bırakan ünlü oyuncu; bu başarısını Kuzey Güney dizisi ile devam ettirmişti. Bu dizi Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’teki ilk performansı olmayacak. Oyuncu, “Bir Denizaltı Hikayesi” ile seyirci ile buluşacak.

Netflix abone sayısı bir hayli artan Türkiye için yerli film ve dizi çalışmalarını sürdürüyor. Türk yapımlarına verdiği önem kadar Türk oyuncuları da önemseyen platform, oyuncuları yabancı yapımlarda da karşımıza çıkarıyor. Oyunculuğu ve önceki karakterleri ile izleyicileri kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ; Into The Night dizisinin 2. sezonuna konuk oyuncu olarak yer alacak.

Into The Night 2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ rol alacak

2020 yılında yayınlanmaya başlayan ve tüm dünyada popüler hale gelen Belçika yapımı dizi;  6 bölümlük ilk sezonunu başarı ile tamamladı. Jason George’un The Old Axolotl romanından esinlenerek ortaya çıkardığı Into The Night;  2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ’a da yer verecek. Dizide Tatlıtuğ’un yanı sıra Mehmet Kurtuluş‘un yanı sıra Stefano Cassetti, Laurent Capelluto, Pauline Etienne ve Babetida Sadjo gibi isimlerde yer alıyor. Fakat ünlü oyuncunun şimdilik hangi rolde yer alacağı bilgisi bulunmuyor.

Aşk-ı Memnu dizisindeki oyunculuğu ile izleyicileri kendine hayran bırakan ünlü oyuncu; bu başarısını Kuzey Güney dizisi ile devam ettirmişti.  Bu dizi Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’teki ilk performansı olmayacak. Oyuncu, “Bir Denizaltı Hikayesi” ile seyirci ile buluşacak.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz