iOS 13 güncellemesi için saat belli oldu

0
244 Okunma

WWDC 2019’da iOS 13 güncellemesini ilk kez görücüye çıkaran Apple, 10 Eylül’de düzenlediği etkinliği ile güncellemenin yayınlanacağı tarihi açıkladı. 19 Eylül günü yayınlanacak olan güncelleme Türkiye saati ile 20:00’da indirilebilir olacak.

iOS 13 güncellemesi için geri sayım başladı

19 Eylül’de yayınlanacak olan iOS 13 güncellemesi, Türk kullanıcılar için de 20:00’da indirilebilir olacak. Apple ekosisteminin en yeni güncellemesi bu saatten sonra indirilebilecek.

Eğer, iPhone tarafında iPhone 6s ya da daha güncel bir akıllı telefona sahipseniz siz de bu güncellemeyi indirebilirsiniz.

iOS 13 güncellemesinin kullanılabileceği telefonlar aşağıdaki gibi sıralanıyor:

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPod touch (7. nesil)

iOS 13 için geri sayım devam ederken, gelin en yeni güncellemenin özelliklerine yakından bakalım.

iOS 13 özellikleri

iOS 13 özellikleriarasında en dikkat çeken nokta hiç kuşkusuz karanlık modun artık aktif hale gelmesi. Apple’ın iOSile birlikte sunduğu tüm uygulamalarda bu mod desteği olacak.

Yeni güncelleme ile birlikte Face IDyüzde 30 daha hızlı hale geldi. Aynı şekilde uygulamaların ve güncellemelerin boyutlarında da yüzde 50 tasarruf sağlandı. Haritalar uygulamasının güncellendiği iOS 13’te  artık iki kullanıcı arasında özel animojiler tanımlanabiliyor. Buna ek olarak majyaj aksesuarları ile animojiler daha eğlenceli hale getirildi.

Portre fotoğrafları da artık daha gelişmiş düzenleme seçenekleri sunuyor.  Tek dokunuşta fotoğrafın önceki halini ve düzenlediğiniz halini karşılaştırabiliyor ve düzenleme ekranında bir videoyu döndürebiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz