Instagram sizin yerinize paylaşım yapacak

0
177 Okunma
Instagram

Instagram kullanıcı sayısı 1 milyar seviyesine doğru yol almaya devam ederken, kullanıcılara yeni özellikler sunulmaya devam ediliyor. Platform gönderi zamanlama özelliği ile müjdeli haberlere bir yenisi eklendi.

Instagram sayfalarını yöneten kişiler, gönderileri zamanlamak için üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duyuyordu. Facebook ve benzeri platformlarda bulunan özelliğin Instagram’a gelmesi ile üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç kalmadı.

Instagram gönderi zamanlama özelliği geldi!

Facebook’un Uluslararası Yayın Sözleşmesi (IBC) kapsamında sunduğu platform gönderi zamanlama özelliği tüm kullanıcılara açılmış durumda. Ancak, bu özelliği kullanabilmek için Facebook’a bağlı İçerik Stüdyosu’na kayıtlı olmanız gerekiyor.

Kayıt için yapmanız gerekenleri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Facebook İçerik Stüdyosu‘na kayıt olduktan sonra sayfanızı açtığınızda, Gönderi Oluştur yazısını göreceksiniz. Bu bölümde ” zamanla“seçeneğine basarak gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra aylar sonraya bile gönderi planlayabiliyorsunuz.

Gönderi planlama özelliği adından da anlaşılabileceği üzere sadece normal paylaşımlar için geçerli. Hikaye zamanlamak isteyenler halen üçüncü parti yazılımları kullanmak zorunda. Tabi, Facebook ilerleyen günlerde bu özelliği de kullanıcılara sunabilir.

Trend alarmı: Instagram fotoğraflarına çizim yapmak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz