iOS 13 ile birlikte iCloud için yeni güvenlik özelliği geliyor

0
287 Okunma

Apple yeni iCloud özelliği ile kullanıcı güvenliğini arttırıyor. Apple, kullanıcı güvenliğini iOS 13 beta sürümüne yeni yüklenen iCloud güvenlik özelliği ile sağlayacak. Apple eylülde lansmanını yaparak kullanıma sunacağı  iOS 13iPadOS 13 ve macOS Catalina için son hazırlıklarını sürdürüyor.

Apple katlanabilir iPad için kolları sıvadı!

Apple iCloud güvenlik özelliği

Apple iOS 13, iPadOS ve macOS Catalina beta test cihazları oturum açma özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik ile cihazınızdan beta.icloud.com adresine gittiğinizde daha hızlı ve güvenli giriş yapabilirsiniz.

Face ID ve Touch ID özellikli tüm cihazlardan erişim sağlanabilecek. Face ID özellikli cihazlarda yüzü tarayarak iCloud özelliği açılırken, Touch Bar ve MacBook Pro da dahil olmak üzere diğer tüm cihazlardan Touch ID özelliği kullanarak hesap açabilir veya hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Kısacası tüm Apple cihazlarınızda bu özelliği kullanabilirsiniz. Bu özelliğin henüz test aşamasında olmasından dolayı şimdilik belli hataları olabilir. Ancak iOSiPadOS ve macOS resmi olarak kullanılmaya başlamasıyla birlikte Face ID veya Touch ID özelliklerinden birini kullanarak oturum açılabilir ve güvenle kullanılmaya başlanabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz