iOS 14.5 Beta 3 kullanıma sunuldu! Yeni özellikler geldi

0
188 Okunma
iOS 14.5 beta 3

Geçtiğimiz haftalarda beta 2 sürümü ile gündeme gelen iOS 14.5 güncellemesi yeni bir atılım daha yaptı. Apple, iOS 14.5 Beta 3 sürümünü yayınladı. 18E5164h sürüm numaralı yeni güncelleme kullanıma sunuldu. Beta sürümleri ile ana güncellemeye hazırlık yapan Apple, 3. Beta güncellemesi ile yeni özellikler getirdi.

iOS kullanıcılarına müjde! Yeni emojiler geliyor

iOS 14.5 Beta 3 güncellemesi ile hangi özellikler geldi?

Öncelikle Beta 2 güncellemesi ile yapılan değişiklikleri hatırlatalım. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan güncelleme de kısayollar uygulaması, ekran görüntüsü alma, ekran yön kilidi, ses ve veri modları arası geçiş özellikler gelmişti. Kullanıcıların en çok sevdiği emojilerde güncellemeler ve müzik uygulamasındaki arayüz değişikliği de paket ile birlikte kullanılabilir hale geldi.

iOS 14.5 beta 3

Henüz yeni yayınlanan 14.5 Beta 3 ile podcast ve haberler uygulamalarının tasarımları değişti. Hatırlatıcılar uygulaması da güncelleme ile birlikte daha işlevsel bir yapı kazandı. En yenilikçi özelliklerin arasında ise 5G desteği geliyor. iPhone 12 cihazların tamamı 5G teknolojisini destekliyordu. Fakat çift SIM kart ile bu özellik kullanılamıyordu. Artık Çift SIM 5G desteği iPhone telefonlarda kullanılabilir hale geldi.

iPhone cihazlarda müzik ile ilgili bir kavram geçtiğinde direk Apple Müzik önerilerde bulunuyordu. Siri artık Spotify gibi farklı platformları da önerilerine ekleyecek. Ayrıca benzer şekilde Apple Haritalar uygulamasını Waze ile benzer bildirimler ile navigasyon çözümü de getiriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz