iOS kullanıcılarına müjde! Yeni emojiler geliyor

0
498 Okunma

Yüz yüze konuşmalarda duygularımızı ifade etmek ne kadar kolaysa mesajlarda bir o kadar zor. Mesajlaşırken duygularımızı ifade etmenin en kolay yolu ise emojiler. Her güncellemede gündemden yeni ifadeler aramıza katılıyor. 14.5 güncellemesi ile iOS kullanıcılarına yeni emojiler geliyor.

Yeni emojiler neler içeriyor?

İOS 14.5 ile yenilenmiş ve sıfırdan oluşturulmuş 217 emoji geliyor. Farklı cilt tonuna sahip çift emojileri ile artık kendinize daha uygun suratlar bulabileceksiniz. Emojiler sadece farklı cilt tonları ile bitmiyor. Ayrıca yeni iki kalp, iğne yerine aşı emojisi, yenilenmiş kulaklık ve yeni suratlar da yer alıyor.

İlk emoji değişikliği şırıngadan yana. Pandemi ve aşı konularından esinlenen bu değişim ile Şırınga emojisindeki kan görüntüsü artık yok.

Yeni emojinin bir diğeri daha çok markalaşmanın etkisinde kalmış. Kulaklık emojisine yapılan bu yenilik AirPods Max’ın görüntüsüyle benzerlik gösteriyor.

yeni emojiler

İlişki görselleri de artık daha fazla alternatife sahip.

İlişkiler gibi tekil kişi emojilerinde de bir takım yenilikler var. Erkekler için ne kadar alışılagelmiş olsa da kadın emojileri biraz şaşırtıcı. Artık sakallı kadınlarda emojiler arasında.

yeni emojiler

İfadeler tarafında da yenilikler bizi karşılıyor.

Kalp kategorisinde de iki yenilik yer alacak. Alevler içindeki kalp bizim favorimiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz