iOS ile ebeveyn denetimi nasıl yapılır?

0
418 Okunma

Pembe TV’de hayatımıza kolaylık katacak yenilikleri sizlerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iOS ebeveyn denetimleri ne işe yarıyor sorusunu cevaplarken, çocuklarımız için bize hangi faydaları sağlıyor detaylı bir şekilde sizlere aktarıyoruz

iOS ebeveyn denetimleri

iOS ebeveyn denetimleri ile beraber çocuklarımızın kullandığı cihazlar üzerinde daha fazla hakimiyet kurup onları zararlı içeriklerden koruyabiliriz. Peki bu işlemi nasıl yapacağı? Sizler için hazırladığımız videoda bunu detaylı olarak anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iOS ebeveyn denetimleri ne işe yarıyor?

iOS ebeveyn denetimleri ile beraber çocuklarımızın cihazları üzerinde bazı özellikleri kısıtlayarak onların daha güvenli bir şekilde internet ortamında dolaşmasını ve oyun oynamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca alacağınız ek önlemler ile beraber çocuklarınızın sizden habersiz herhangi bir ücretli uygulama veya hizmet almasını da engelleyebilirsiniz.

iOS ebeveyn denetimleri ile beraber düzenleyebileceğiniz bir diğer sınır ise çocuğunuzun hangi uygulamada ne kadar vakit geçirebileceği. Çocuğunuzun cihazlarındaki uygulamalara kullanım sınır koyabilir ve onların internet ortamında uzun süre vakit geçirmesini engelleyebilirsiniz. Eğer çocuğunuzun dış ortamlardaki insanlardan etkilenmemesini de isterseniz, yine iOS ebeveyn denetimleri özelliklerini kullanarak onların online olarak arkadaş eklemesini engelleyebilirsiniz.

Apple’ın ebeveynler için sunduğu özelliklerin sadece bir kısmını burada anlatabilsek de, sizler için videomuzda tüm özelliklerin hangi konuda işe yaradığından bahsettik. Ayrıca videoda, bahsedilen özelliklerin nasıl aktifleştirebileceğine kadar yapmanız gereken tüm detayları da sizlere anlattık. Videomuzu izledikten sonra yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz