WhatsApp o özelliği erteledi!

0
226 Okunma

Bildiğiniz gibi WhatsApp zaman zaman getireceği bazı özellikleri öncesinde duyuruyor. Yakın zaman önce ortaya çıkan WhatsApp Durumlar için reklam stratejisi birçok kişi tarafından eleştirilmişti. İşte o strateji yakın zaman içinde uygulanacak gibi durmuyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması Facebook’a 2014 yılında satılmasıyla beraber birçok özellik kazandı. Ancak yakın zaman önce yeni bir reklam stratejisinin izleneceği öğrenilmişti. Bu kapsamda WhatsApp’ta bulunan Durumlar özelliğinde tıpkı Instagram’daki gibi hikayeler arasında geçiş yaparken karşımıza çıkan reklamlar gibi reklamlar çıkacaktı.

TikTok, Facebook ve Instagram’ı solladı!

WhatsApp reklamlar için şimdilik geri adım attı

Facebook’a bağlı olan Instagram ve WhatsApp için benzer özellikler getiren şirketin, bu hamlesi sevilmemişti. Ancak yeni gelir arama yolları arasında yer alan bu adım ise şirket için biraz daha uzak duruyor. Wall Street Journal’ın haberine göre, söz konusu hamleyi geri çeken şirket gelir elde etmek için alternatif yollar arıyor.

Ancak bu demek değildir ki tamamen bu stratejisinden vazgeçti. Elbette ilerleyen günlerde Facebook karar değişikliği ile tekrar bu yolu kullanmak isteyebilir. Eğer böyle olursa kullanıcılar WhatsApp Durumlar’a girdiklerinde reklamlar ile karşılaşabilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz